Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért beszélnek bunkón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért beszélnek bunkón azokkal a srácokkal, akik félénkek visszahúzódóak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mert megtehetjük. DE személy szerint, én nem csak velük vagyok bunkó. :) Inkább az olyan flegmábbakkal, aztán ők is még jobban, és jót röhögök rajtuk, hogy próbálkoznak. :) De csak úgy lazán oltogatok, nem sértően... meg a többség tudja rólam, hogy a külsőm ellenére nem vagyok plázap*csa, és inkább fiúkkal beszélgetek, barátkozom. :D
2011. aug. 11. 15:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy is szeretik ha kiforgatom a szavaikat. :DD :P
2011. aug. 11. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Akik ilyenek azokkal nem beszélünk bunkón. A kisebbségi komplexusosokkal és a szerencsétlenekkel viszont igen.

19/L

2011. aug. 11. 15:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Én soha nem beszéltem velük bunkón. Mindig kedvesen és udvariasan utasítottam vissza őket.
2011. aug. 11. 16:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Valaki irta,h most is benn ül a gépnél,mert te nem tt ülsz te?

akkor hogy írnál?xD

Kérdezőnek,nem tűnik,hogy olyan visszafogottabb,vagy csak szájkaratézni tud:D:D

2011. aug. 11. 16:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Mert a mai ribancok nagyon el vannak pofátlanodva. És ez nem csak valami 10-es éves szeszély, mert az idősebbek is így viselkednek. Azt hiszik, hogy a nemiségük miatt felsőbbrendűek. A legfelháborítóbb, hogy számukra a tahó viselkedés teljesen természetes, de ha velük beszél így valaki, akkor vérig van sértve.

Akivel pedig így beszél egy repedtsarkú, az ne alázkodjon meg és vonuljon el lehajtott fejjel, hanem szedje össze magát és alázza le a ribancot a sárga földig, hogy megtanulja hol van a helye.

2011. aug. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!