Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a nyáron meleg vagy bi srácokkal találkozni?
Gondolok strandra és hasonlókra. Hogy lehet ilyen helyeken diszkréten ismerkedni?
19/F
Hát mindenképpen vigyázz hogy tuti vevő legyen erre, mert pl nálam bepróbálkozott egy meleg (vagy bi, de nekem egyre megy) megfogta a kezem (legalábbis próbálta) És picit eltörtem az orrát..
24/F
Szerintem inkább neten próbálj ismerkedni! Nagyon rizikós lehet, ha egy heteróval próbálkozol.
Ha mégis kiszúrsz valakit a strandon, akiről úgy gondolod, hogy meleg, először mindenképpen próbálj vele szemkontaktust teremteni és figyeld a reakcióit! Ha viszonozza a szemezést, lehet esélyed.
24/F
17:54
ismerős a szitu. volt nálunk buza gyerek megvenni a hifiket és mikor kisértem az emeleti szobámba h megnézze akkor a lépcső tetején kaptam 1 kemény seggrepacsit. reflexből hátra rúgtam és legurult a földszintre, keze elrepedt boka kiment XD :)
kérdező: melegtárskereső, neten keress bzi bárokat, v vmi nyilvános zuhanyban hajolgass és látod ki mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!