Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tarskereso oldalak miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tarskereso oldalak miert vannak tele szep lanyokkal es nem tul jo megjelenesu sracokkal?

Figyelt kérdés
Csak nekem tunik ugy, hogy a nok szinte kivetel nelkul szepek, apoltak, csinosak, a pasik meg epp az ellenkezojuk? 23/lany vagyok, most regisztraltam egy badoo nevu oldalra, es ezt tapasztaltam. Mi errol a velemenyed? Kort es nemet is kerek! ;)
2011. máj. 14. 10:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

a pasi kérdésre tudom a választ:

Azért mert én nem vagyok fent egyiken sem.

2011. máj. 14. 10:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
azért nem találsz előnyös külsejű férfit rajta mert átlagban azok a férfiak regisztrálnak ilyen oldalra akiknek nincs önbizalmuk vagy csak k*rvázni akarnak
2011. máj. 14. 10:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mikor a haverom keresett lányt ilyen társkereső oldalon, kivétel nélkül a lányok vagy bálnák voltak, vagy agyonszolizott, cicomázott, szőke iq fighterek, vagy idősebb korosztály, vagy szürke egér, csúnyácska lányok. Mivel neki aztán az átlagnál is jobban számít a külső, hamar törölte is magát.:D
2011. máj. 14. 10:15
 4/23 anonim ***** válasza:

k*rvázni akarnak – van egy haverom, ő fent van egy csomó ilyenen, de ő csak szexre keresi csajokat, mindig azt magyarázza, hogy melyik oldalon és kit szedett fel

Egyébként mi az badoo? Az facebookos xar? Mert ha igen, akkor valaki elmondhatná hogy kell kikapcsolni, mert állandóan jönnek ezek a levelek.

2011. máj. 14. 10:22
 5/23 anonim ***** válasza:
Mert azok a srácok regisztrálnak társkeresőre, akik az életben nem kellenek senkinek a külsejük miatt. Aztán persze társkeresőn se kellünk senkinek. 25/F
2011. máj. 14. 10:22
 6/23 anonim ***** válasza:
Azis lehet hogy a lányok fele fake!
2011. máj. 14. 10:23
 7/23 anonim ***** válasza:
Én már egy ideje fenn vagyok több társkereső oldalon is, komoly kapcsolatot szeretnék, de hiába írok kismillió személyre szabott üzenetet, alig ír vissza valaki, ha pedig valami csoda folytán mégis válaszolnak, akkor 1-2 levél után felszívódnak. Pedig én tiszteletteljesen és udvariasan viselkedek, nem vagyok egy Casanova tudom jól, de azért annyira rondának sem tartom magamat.
2011. máj. 14. 10:45
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég az, ha ők rondának tartanak.
2011. máj. 14. 10:48
 9/23 anonim ***** válasza:
kösz a biztatást!
2011. máj. 14. 10:49
 10/23 anonim ***** válasza:
42%
Csak őszinte vagyok. Ahogy az életben, úgy a társkereső oldalakon is a külső a legfontosabb a lányoknak.
2011. máj. 14. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!