Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már a " milliomos társkereso"-rol?
Figyelt kérdés
én ma olvastam rola eloszor, és dobtam egy hàtast!!Szerintem ez màr mindennek a legalja....2009. márc. 13. 18:56
1/5 anonim válasza:
Most megnéztem az oldalt. Érdekes. Igazából semmiben sem rosszabb mint a többi szerintem. Sőt, még fantázia is van benne, ha beindul. Csak mondjuk én igényesebben megcsináltam volna. Nagyon tré még szegényke. Nem sajnáltam volna rá pár ezer forintot, hogy egy normális cég megcsinálja.
3/5 A kérdező kommentje:
2009. márc. 13. 20:49
4/5 anonim válasza:
Hallottam róla én is (:
Szerintem ötletes, de undorító.. Valami blogon volt részletes leírás.
Én azon röhögtem, ahogy a milliomosokra lehet rákeresni..
Beteges (: Amúgy kedves kérdező, ez sajnos mindennek a legteteje, a probléma csak az, hogy iszonyú szánalmas
Vagy most mindannyian csak irigykedünk?
5/5 anonim válasza:
nem egyedi ötlet, csak másolat az amerikairól: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!