Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék megismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék megismerkedni egy sráccal, Nauronnal, de túl félénk vagyok. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 23:23
1 2 3 4
 21/36 x) ***** válasza:
jajj Nauron ne törd már össze a szívét olyan kis aranyos :))
2011. aug. 11. 00:18
 22/36 RaksashaGirl ***** válasza:

Ugyanmár.. Mindenki ezt mondja. :D Én is ezt mondtam a mostani pasimnak.. És jééé.. :D Szép hosszú kapcsolat lett belőle ;)

Gyerünk! :) Ne legyetek ilyen szégyenlősek.. :)

2011. aug. 11. 00:20
 23/36 anonim ***** válasza:
Vicces volt, csak élőben rögtön azon kezdtem el agyalni, hogy "ugye nem szóltam le kegyetlenül valamelyik írását?"
2011. aug. 11. 00:20
 24/36 anonim ***** válasza:
Jajj, én úgy izgulok
2011. aug. 11. 00:21
 25/36 anonim ***** válasza:
Azt azért látom, h mindenki nagyon unatkozik. Addig esetleg a kérdező elárulhatná, hogy miért is érdeklődik Nauron után?
2011. aug. 11. 00:22
 26/36 RaksashaGirl ***** válasza:
Kassandra: Háát, abban igazad van :D De végülis a kritika is jó dolog.. Én akkor szoktam ezt a dumát elsütni mikor szegény Párom lehülyézem valami marhasága miatt.. Aztán jön a dumával hogy én mindig kritizálom.. A Kritika jó dolog. :D
2011. aug. 11. 00:23
 27/36 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is érdekelne.
2011. aug. 11. 00:23
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom én úgy vagyok vele,hogyha valaki felrakja versét a netre, akkor akarja meghallani a jót és a rosszat is...mert a hibáinkból tanulunk. Csak vannak akik ugye ezt nem akarják meghallani, és ilyenkor én vagyok a "gonosz"
2011. aug. 11. 00:25
 29/36 anonim ***** válasza:
ja és a kérdésre válaszolva: irj privit :P
2011. aug. 11. 00:25
 30/36 RaksashaGirl ***** válasza:
Hát igen.. :) Előfordul. Mondjuk én nem osztogatom meg a verseimet neten, meghagyom magamnak. :P Különben is, néha olyanok születnek hogy húúú.. xD De vannak egész jók is :P
2011. aug. 11. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!