Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai fiúk?
Figyelt kérdés
A mostani fiúk, miért félnek kezdeményezni és inkább addig várnak, míg nem lép a csajszi? De azért állandóan szemeznek velük, meg mosolyognak, de nem kezdeményeznek.2009. ápr. 11. 20:57
1/16 anonim válasza:
Nem mind ilyen, csak a normálisabbjai, akik kicsit szégyenlősek. Jobb, mintha az a típus lenne, aki mindenkit az ágyába csábít...
2/16 anonim válasza:
Azért mert rengeteg "trendi" lány, hihetetlen nagy egoval és talán kicsit túlzottan is nagy "öntudatosságal" rendelkezik. Ezalatt azt értem, hogy meglátásom szerint ma az emberek túlnyomó többsége azt hiszi, hogy ő a "valaki" és majd ő megmutatja, ez a 21 századi ember ideál ez van..... és ez bizony háttérbe szorít sok, legalább olyan intellektussal bíró embert, akik nem így gondolkodnak és a perifériára szorulnak emiatt
3/16 anonim válasza:
hmm...személy szerint nem tartom magam az "ilyen mai fiu"-nak.....de érdekes módon mégse kellettem senkinek..azok a lányok akikkel ugymond összejöttem azok inkább otthagytak másik csávóért, majd egy hét után meg panaszkodtak hogy mert szakitottak, meg csalja, stb.A mai csajoknak a link zülöttebb palik kellenek (tisztelet a kivételnek) mert nemtom, vagányabbak vagy a fene tuggya...
a másik meg, bemegy egy félénk fiu a diszkóba, mit lát? jobbnál jobb csajok, ki van a fél feneke, kilóg a tanga bugyi, a melle majdnem kiesik a ruhából, szerencsétlen amugy sem az a nagy dumás srác, aztán még zavarba is jön, főleg ha még nem volt "olyanban" része, aztán azt se tuggya hogyan szolitson le egy lányt...
4/16 anonim válasza:
Mert a mai lányok egyre látványosabban küldenek el a ...csába és nem jellemző, hogy számomra csinos lány és normális fiú egy párt alkot. Ebből az jön le hogy valószínűleg a kutyának nincs szüksége rám. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tudok megnyílni (adott esetben átvenni a kezdeményezést), csak kéne valami jel, hogy nem lenne esélytelen próbálkozni.
5/16 anonim válasza:
sajnos a nok nagyon lekezeloen tudnak elkuldeni es hat egy ilyen veszteseg foleg nyilvanosan eleg ciki. Engem is meg fiatalabban (12-14 evesen) mindig visszautasitottak es ezert nagyot vesztettem az onbizalmambol. Majd kesobb fordult egyet a kocka es sokkal tobb sikerrel jartam, rajottem hogy az onbizalom hiany kimutatasa nagy szerepet jatszik a csajozasban. Es az a baj h neketek noknek sincs eleg merszetek kimutatni a vonzalmat, es inkabb csak vartok mint hogy legalabb rendesen flortolnetek. TISZTELET a kivetel.
6/16 anonim válasza:
A 3. válaszoló reálisan látja a dolgokat.
7/16 anonim válasza:
A mai csajok egyrészt egyre kényesebbek,csúnyán beszélnek, külső alapján ítélnek és még néha szemetek is tudnak lenni :(:(:( Én nem is próbálkoztam élőben :) Msn-en próbáltam kapcsolatot keresni és ha normális volt a lány 1 hónap után is akkor megkérdeztem tőle lehetne-e találka. Tudom ilyenkor külső egész más lehet de kaptunk képet egymásról és nálam nem a külső számít. Tehát én a "mai csajoknál" nem is szeretnék próbálkozni. A másik dolog, ami most jutott eszembe hogy ezeknek a csajoknak nagy az egojuk és ha jól nézek ki bárkit megkapok gondolkodásúak. Annyira utálom de sajnos ez van :):) Két lánnyal találkoztam eddig. Abból az első a kapcsolat végére ilyen lett és szakított is velem mert nagyképű volt és nem bírta elviselni ha őszinte voltam. A másik pedig... :) A fiúk tehetnek róla szerintem. :D És a 3. válaszadó is sok okosságot mondott. Normális fiúk háttérbe vannak szorulva. A kreténebbek Disco-ba mennem de a normálisak otthon maradnak :S Na sokat írtam. Sziasztok :D
8/16 anonim válasza:
hát engem aztán nem hat meg az állítólagos presztizse meg hasonlók, ha akarok valamit odamegyek....különben nem a pasikkal van a baj, hanem korosztályos probléma, majd kinövik
9/16 anonim válasza:
kérdező: a kérdésed így is helyes lenne: miért ilyenek a lányok? Tudod sokan félnek a csalódástól, lekoppintástól. (ez tapasztalat) Eddig 4 vgay 5 "próbálkozásom,, volt, egyből se lett semmi....vagy mindenen röhögött a csaj, vagy csak kicsi volt a szókincse: igen nem, vagy pedig ömlött belőle a szó:S és tudod 1-1 ilyen után, az ember önbizalma kez úgy aránylag jól lemenni... Nade eljön egyszer a mi időnk is! meg igen, a mai lányok jórésze nagyon magasra teszi a mércét, beképzelt, folyton magával foglalkozik, tisztelet akivételnek. aztán ha jön egy zűrösebb, részegesebb, nagyszájúbb manus, örülnek, pár hétre meg sir- rí, hogy megcsalta meg stb.
10/16 anonim válasza:
Megmondom neked angyalom, hogy ti ugyanilyen szerencsétlenek vagytok, csak nem veszitek észre mert elvesztek abban a nagy önbecsülésetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!