Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (kedes lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (kedes lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arról lenne szo hogy van egy lány kék szemeg, fekete haj szal nagyon szép...De sajnos van baratja de en mindenaron meg akarom szerezni magamnak..Mit tegyek?

Elore is kosz a válaszokat.. :/

2011. aug. 9. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogd vissza magad. Neked hogy esne, ha mondjuk a te barátnőd lenne és megpróbálná valaki elhalászni előled?
2011. aug. 9. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem megy nemtudok másra gondolni csak rááá és ráááá.. egyszeruen kellnekemmmm
2011. aug. 9. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én kiherélnélek, ha a barátnőmnél így próbálkoznál (a pasija helyében), szóval így próbálkozz. Még ha szakítanak, de még együtt vannak akkor se szerencsés próbálkozás::S:S
2011. aug. 9. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
A baratjat egyszer ketzer eleg rendesen elvertem szoval a kiherelos dolog nala nem nagyon mukodne.. :) de egésznap a lányon jár az eszem..
2011. aug. 9. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát te egy féreg vagy! :D Más kertje a zöldebb mi? Vagy melle? XD Tömören arc vagy ritka beszari vagy megtenni amit meg kéne vagy csak a lelkednek akarsz egy kis vigasztalást...

Amúgy gondoljál már bele hogy a csaj sem hiába van vele:D

2011. aug. 9. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne vedd el más barátnőjét,ennyire azért kellene tisztelni egy férfitársadat!
2011. aug. 9. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? nevedd el mástol,mert ha belegondolsz neked is milyen rosszlenne ha elvennék a bnod..:)L/14
2011. aug. 9. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Most hiaba.. ha nemtudok másra gondolni..tudom hogy van neki pasija meg hogy van mas lany a vilagon de nekem csak őő keelllll és senki más...Ha a melléről van szó elég méretes.. xdd
2011. aug. 9. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
na tessék.. az ilyenek miatt féltékenykednek az emberek, és látszik h nem alaptalan -.- nemtudom te mit szólnál, ha valaki tőlled akará elvenni a párod
2011. aug. 9. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!