Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Nektek milyen pasik jönnek be leginkább külsőre és belsőre?
Hát az szerintem akkor egy nagyon fura csaj volt, és a görényebbik fajta x) Hidd el, a legtöbb lány nem ilyen:)
Legalábbis a saját nevemben ezt mondhatom. Amúgy én voltam 15:44 és 15:57 is :)
Am írhatsz privit, ha szeretnél:)
15/L
Külső:
Legyen nálam magasabb (nem nehéz túlszárnyalni fiúként az én 160 centimet), legyen sportos, kicsit izmos, legyen ápolt, alkalomhoz illően öltözködjön. Nincs külön zsánerem, hogy milyen szem-hajszín legyen, bár régebben mindig a barna hajú, szemű srácok vonzottak, mostanában már nem ez a döntő.
Belső:
Legyen megbízható, figyelmes, udvarias, lehessen vele beszélgetni, legyen közös érdeklődési körünk, legyen humoros, de tudja hol a határ! :)
16/L
ez az idézet nagyon idevág..:
Amikor 16 éves vagy mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit akit különlegesnek hiszel.De hamar 18 leszel és túl is vagy az első csalódáson.Mire betöltöd a 19-et megtalálod akit mindig is kerestél. De az érzések gyorsan változnak és 20 évesen újra kezdenél mindent.Legbelül még is tudod, hogy valaki csak rád vár.
Ne izgulj tudom h fájt, ebben a korban sokan átmennek ezen, nem a te hibád semmit sem csináltál rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!