Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Nektek milyen pasik jönnek be leginkább külsőre és belsőre?
nemtudom..:D
aki az átlagnál férfiasabb (sajnos az átlag alatt a justin bieber féléket értem). most leginkább belső tulajdonságok jutnak eszembe, külsőre nem igazán van zsánerem, bár mostanában azt vettem észre, a kék szeműekre hamarabb felfigyelek, pedig eddig egyik "imádottam" se kékszemű volt..:D és a lényeg hogy magasabb is legyen;) bár ez nem nehéz mert én 160cm vagyok.:D
15/L
A helyesek, persze ez relatív, mindenkinek mást jelent.Sprtos srácok. A külsőjükre adóak, de nem a "páwa" szerűségek.:)
Belsőleg, hát a megértő,kedves,okos és de nem a gyíkok x)
És nálam a humor is nagyon mérvadó:D
Azért az ilyen srácokat keresik kedves,mert azt látják, hogy ez a normális. Vagy hogy mondjam. Szóval egyre több lány hódol a divatnak a fiúkkal együtt és ezért ők egymást keresik. Nálam épp az ellenkezője van. És a legfontosabb, amit egy srácban keresek, az a humor. Ha meg tud nevettetni, az már félsiker. ;)
15:53-as voltam.
Kérdezőnek:
Szerintem egy 14-15-16 éves lányt nem érdekel a pénzed, az max idősebb korukban fogja őket érdekelni, de azt sem hinném:)
Nem minden lány ilyen, nem kell általánosíthatni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!