Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeptemberre meg zeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeptemberre meg zeretnék újulni.14-17 éves fiúk nektek milyen lányok jönnek be leginkább?

Figyelt kérdés

Előre mondom légyszi az olyanok, akik azt akarják javasolni,k hogy legyek önmagam, kíméljenek, mert pontosan annyira szeretném megtartani önmagamat, amennyire elég.

Külsőleg nem igazán szeretnék megújulni, mert avval elégedett vagyok. Elegánsabban öltözködöm, ezeket megtartanám.

Belsőleg viszont azt hiszem túl komoly vagyok, túl jó-tanulónak vagyok elkönyvelve mert jók a jegyeim és nem vagyok egy hatalmas partyarc, de nem úgy kell elképzelni, mint egy nyomi strébert, mert nem vagyok az. A problémám az, hogy nem kellek a fiúknak, mert azok mindig a ku*vulós kiscsajok közelében vannak, amilyen én sosem leszek (és nem is szeretnék olyan lenni). Mit "alakítsak" magamon, hogy kerüljek ki a "jó-tanuló" elképzelésből és hogyan legyek vonzóbb (úgy hogy ne ku*vuljak el)?

14/L

2011. júl. 20. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Haj legyen szép hosszú, nem tudom neked miylen van. sminkelés mindenképpen, szájfény stb. Mivel nyár van legyenek lazább cucaid pl vállad kivan szal ilyen kivágásos szép fölsők, valamint rövidnadrág vagy szoknya. A lényeg hogy azért pl ne melegítőbe járj.

20/F

2011. júl. 20. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:

Ja bocs belsőleg meg legyél egyben szerény de laza:D Lehessen veled jókat dumálni:)

20/F

2011. júl. 20. 12:57
 3/18 anonim válasza:
Próbálj néhány hülyeségbe vagy csínytevésbe belekeveredni. A hülyeségnél legyél mindig ott és nevess rajtuk. Ez kicsit eloszlatja a "stréber" véleményeket rólad, ha vannak.
2011. júl. 20. 13:02
 4/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy beírok pedig nem vagyok fiú.

Szerintem próbálj életvidámabb lenni. Én is kitünő tanuló vagyok, de komoly az semmiképp. Mindenen képes vagyok nevetni stb.

A "ku*vulás" ott kezdődik hogy minden pasival kavarsz, és azt lesed melyik srácra szálj rá.

2011. júl. 20. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:
nem kell nagy partyarcnak lenned szerintem csak legyél egy kicsit lazább egy veled hasonlókorú
2011. júl. 20. 13:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne változtass semmin. Ha jól gondolom egy normális srácot keresel, aki nem a ribancokat hajszolja. Aki ilyen az így is rád fog találni, csak várj türelmesen:) F/19
2011. júl. 20. 13:04
 7/18 anonim ***** válasza:
Mikor 14 éves voltam,ugyanúgy meg akartam változni.Meg is történt,de semmit nem ért. 18 évesen visszatértem a zárkózottabb, komolyabb viselkedéshez,azóta sokan akartak már velem járni. Én is azt hittem,hogy ha nagyon lelazulok,akkor mindenki értem fog rajongani,persze sok barátom lett, de nem nagy dolog...Jobb visszafogottnak lenni.
2011. júl. 20. 13:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Ne változtass, idővel lesz fiúd, amelyik lánynak ilyen korban van az úgysem túl komoly kapcsolat szerintem.

13/f Remélem belefértem. :)

2011. júl. 20. 13:28
 9/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. megpróbálok kicsit lazább lenni. tudom hogy valószínűleg hosszútávon az én életfelfoásom az eredményesebb, csak ettől most nem leszek boldogabb... Mind1, szerintetek hol tudnék normális fiúkkal megismerkedni? Mert ha pl. elmennék egy buliba, ott csak partyállat idióták vannak.
2011. júl. 20. 13:33
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne menj bulizni és kocsmázni se. Könyvtár, nyelvtanfolyam, önkéntesség.
2011. júl. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!