Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptemberre meg zeretnék újulni.14-17 éves fiúk nektek milyen lányok jönnek be leginkább?
Előre mondom légyszi az olyanok, akik azt akarják javasolni,k hogy legyek önmagam, kíméljenek, mert pontosan annyira szeretném megtartani önmagamat, amennyire elég.
Külsőleg nem igazán szeretnék megújulni, mert avval elégedett vagyok. Elegánsabban öltözködöm, ezeket megtartanám.
Belsőleg viszont azt hiszem túl komoly vagyok, túl jó-tanulónak vagyok elkönyvelve mert jók a jegyeim és nem vagyok egy hatalmas partyarc, de nem úgy kell elképzelni, mint egy nyomi strébert, mert nem vagyok az. A problémám az, hogy nem kellek a fiúknak, mert azok mindig a ku*vulós kiscsajok közelében vannak, amilyen én sosem leszek (és nem is szeretnék olyan lenni). Mit "alakítsak" magamon, hogy kerüljek ki a "jó-tanuló" elképzelésből és hogyan legyek vonzóbb (úgy hogy ne ku*vuljak el)?
14/L
Szerintem nyugodtan menj bulizni, viszont kocsmába barátokkal ne nagyon járj ;) Egyébként még tényleg ráérsz szerintem.
14/F
Én se vagyok partyarc de olyan jó tanuló se xD (egyetem ejtve, marad a fősuli háhá)
Kár, hogy nem Miskolc körüli vagy x)
f17
Hát akár itt is :D
Irj privátot, és gyakorolj rajtam :) Ez kicsit hülyén hangzott xD na m1 :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!