Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most ilyen lerázós duma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most ilyen lerázós duma akart lenni vagy nem?

Figyelt kérdés
Múlthéten számot cseréltünk egy pasival meg minden, mondta h majd felhív, és tegnap felhívott h ma talizzunk! és még tegnap este felhívott h mégsem jó mert hívták a haverjai máshova (ő koleszos és nem sűrűn találkozik a barátaival) sokszor bocsánatot kért, mondta h jövöhéten találkozzunk!
2009. ápr. 11. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a pasit, de így ahogy elolvastam nem tűnik lerázásnak. Drukkolok, h bejöjjön.
2009. ápr. 11. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha le akart volna rázni, akkor rögtön úgy hív fel, hogy nem ér rá. Szerintem tényleg csak közbe jött valami. Sok sikert!
2009. ápr. 11. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem akar lerázni. Egy esélyt mindenképp megér :)
2009. ápr. 11. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:

majd meglátod. ha a jövőhetit is lemondja, akkor mond meg neki hogy inkább hagyjátok ezt az egészet.

21(L)

2009. ápr. 11. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2009. ápr. 11. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát most nem azért, de ha lehet választani, hogy egy csinos lánnyal találkozok amiből esetleg lesz is valami, vagy a haverokkal, akkor azt hiszem kb tudom a válasz!

Barom az a gyerek, hogy nem veled találkozott inkább... nekem ez a véleményem.

2009. ápr. 11. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat. utolsó válaszoló! jajahm ebben van valami igazság.:S de hát majd meglátjuk jövö7en h mi lesz.

amúgy én 17 vagyok, ő meg 18.

2009. ápr. 11. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:

nem lehet tudni, milyen haverokkal találkozik. lehet tényleg ritkán tud velük összefutni, mondjuk évente egyszer, ilyenkor érthető a dolog.

és tényleg nem úgy tűnik, hogy lerázni akar; ha ez lett volna a célja, akkor

a, fel sem hiv már először se

b, nem hiv fel, hogy nem jó neki az időpont, hanem hagyja, hogy te elmenj, miközben ő nincs ott

c, mikor felhivott, rögtön mondott másik időpontot, ha nem is konkrétat. ha csak annyit mond ilyenkor a másik, hogy "majd egyszer bepótoljuk", na az a lerázás.

2009. ápr. 11. 21:41
 9/10 A kérdező kommentje:
hát mondott másik időpontot. azt mondta h szombaton meg vasárnap csak az "enyém lesz" .. :D
2009. ápr. 11. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ha le akarna rázni, fel sem hívott volna. (Fél nap alatt nem változhatott meg gyökeresen a véleménye.)
2009. ápr. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!