Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok? Nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (fiú) és még nem csókolóztam, ahogy itt olvasgattam úgy látom ezen a legtöbben 13-14-15 éves korukban túl vannak.... nekem nem megy... nem is tudok olyan kapcsolatot kialakítani lánnyal hogy legyen esélyem ilyesmire.

ez nagyon géz?

2011. aug. 9. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen ... de igazából nem ...
2011. aug. 9. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:

nem géz az a sebekre kell!!!

utólag pedig hogy nyugi nékem semvolt és én magasról tjok rá nézd hogy azon görcsölsz hogy nincs csajod asttól mégnem lesz jobb cselekedj agyalás helyet ha megszégyenlős vagy akkor lekell gyürni vagy akkor szép lassan kell nekem pld 1 év mire megszokok egyu j személy és önmagam tudok leni mellete szval én se tudok 1-2 felszedni csajt pedigvoltak jelentkezőkde ők gyorsak voltak hozzám képest igy nem jöhetet szóba...

2011. aug. 9. 08:56
 3/13 A kérdező kommentje:
bocs elírtam....
2011. aug. 9. 08:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy az. Azonnal menj egy erre szakképzet nőhöz és smárolj öccá ér.

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy, az igazi lánnyal érezd át és nem 13 évesen mert a TV-ben láttad.

2011. aug. 9. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
sb utána észrevettem hogy az á közel van az é hez és gondoltam elirtad csak néhány helyen már szándékosan gézeznek itt nekem és szivemszerint odafinganék éas ottvan neked gáz... de akkor bocsi neked
2011. aug. 9. 08:59
 6/13 A kérdező kommentje:
semmi gond... nem szeretem én sem ezeket a szlengeket.. mint a W-zés meg ilyesmik... :)
2011. aug. 9. 09:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem gáz, nem kell elsietni semmit. Majd, ha úgy érzed, hogy megtaláltad a megfelelő lányt akkor majd fogsz csókolózni.

19L

2011. aug. 9. 09:09
 8/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz.

És sokkal jobb veled 1szinten lévő lánnyal kapcsolatot teremteni mint 13-15 évesen fejetlenül bele a nagyvilágba.

Aztán 2-3 év múlva panaszkodnak h már kiégtek és nem éreznek semmit senki után.

19/F

2011. aug. 9. 09:20
 9/13 anonim ***** válasza:
kicsit az, mert a legtöbb fiú átesik ezen 12-13-14 éves korában, és a sexen már 16-17.
2011. aug. 9. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:
utolsónak ne higgy:D Nem gáz... majd 20 évesen az lesz:D
2011. aug. 9. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!