Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég félénk vagyok, jó ötlet lenne egy lánynak úgy bevalalnom hogy szeretem, hogy egy videót csinálok a képeiből?
Figyelt kérdés
Már elég jóban vagyunk és szerintem tetszem is neki, de nem merem élőben megmondani. És valamilyen zenét tudtok ajánlani?2009. ápr. 10. 22:51
1/9 anonim válasza:
Szerintem szedd össze minden bátorságod és mond meg naki személyesen. Több esélyed van a csajoknak is jobban bejön egy bátor pali. Csak először nehéz, utána rájössz h nincs ebbe semmi para.
2/9 anonim válasza:
Ez egyébként nagyon aranyos ötlet..de szerintem előbb hívd inkább randira..mert sok lánynak ijesztő lehet egy ilyen vallomás..ráadásul, ha tényleg összejöttök, akkor rájössz, hogy amit most érzel az inkább erős tetszés, mint szerelem:)) Szóval szerintem haladj óvatosan..
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat. :)
Abban, hogy szerelmes vagyok, még soha sem voltam ennyire biztos. 17 éves fiú vagyok, de még senki iránt sem éreztem ilyet. Lehet hogy tényleg meg fogom próbálni a "hagyományos" módszert, de előtte valami bátorságerősítő varázsital vagy valami ilyesmi elkéne. :D
2009. ápr. 11. 00:26
4/9 anonim válasza:
Nem kell rögtön lerohanni!
Hívd el valami nyugalmasabb helyre: enni, inni, sétálni... és közben lehet beszélgetni is.
5/9 anonim válasza:
Hívd el sétálni, majd "véletlenül" érintsd meg a kezét. Aztán kicsit gyakrabban érj hozzá véletlenül. Aztán finoman fogd meg a kezét. Ha nem húzza ki a kezedből, akkor jó úton haladsz. :)
De ne ronts ajtóstul a házba, a vallomással egyelőre várj egy kicsit.
6/9 A kérdező kommentje:
Okok, köszi a válaszokat, valószinűleg akkor így lesz.:)
2009. ápr. 11. 12:20
7/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki virágot vagy csokit aztán rejtsd el valahova max, ha személyesen nemakarod átadni. ez a képes dolog ez azt sugallja hogy félsz, márpedig a nők a határozott férfiakat szeretik! ha mondjuk egy virágot talál valahol egy kis kártyával.. az csak azt mutatja hogy romantikus vagy meg stb..
8/9 anonim válasza:
aranyos tőled,nagyon jó ötlet!de hivd meg 'randira' és mondd meg neki...!ugy az igazi.utánna majd udvarlás képp megcsinálhatod neki...biztos teszene neki!!!
9/9 anonim válasza:
ha ki akarod magad röhögtetni, felőlem megcsinálhatod.. :) De annál nincs jobb, amikor ketten vagytok, és a szemébe mondod.. persze könnyű ezt így mondani, de hidd el, én se mertem elsőnek, de vegyél magadon bátorságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!