Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lányok, nektek bejönnek az ilyen srácok? Lentebb
"Hát nálam nem lenne esélyed... Aki ilyen kérdést feltesz szerintem nem túl intelligens. Nekem meg arra van igényem
10/L"
Ne...ezt nem hiszem el. Mit akar a fiúktól egy KISLÁNY???
Kérdező! Te meg 14 éves vagy, ne görcsölj még ilyeneken, majd jön minden magától.
Első!
Menj és játssz a Barbie babáiddal, az való neked.
Kérdező!
Ha már itt vagyok, akkor leírom a véleményem, igaz már bőven elmúltam 14. Szóval, szerintem teljesen mindegy, hogy egy pasi jól tanul-e, sportol-e, és amiket még leírtál, ha nincs meg benne az amivel imponálni tud a lánynak. Szóval lehetsz te akár Christiano Ronaldo csapattársa is, ha nem fog meg benned valami. Remélem érted mire gondolok. :):)
Hát már bocs, de az intelligencia hányadosom mérföldekkel túlnő a korosztályom átlagán :D Tehát lehetnek elvársaim, már bocsika.
Sport meg aztán marha intellektuális mondhatom. Egész nap szaladgál a réten aztán meg egy egyszerű matematikai tesztet nem tud megírni :)
Már bocs, de én az ilyen fiúkra rá se néznék. Sziasztok.
Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!