Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik egy barátnő. Mit tegyek?
21:23-as vagyok
22:31 Remélem nekem szólt:). /Nem tudok privátot küldeni, nincs link kinn, írj nekem akkor kérlek. :)/
Tudom már régen írtad ki a kérdést, de ha van kedved ismerkedni írhatsz (:
17/L
Aztamindenit, feltaláltál egy új csajozási módszert, Kedves Kérdező! Mennyi lány írta már, hogy írjál nekik... :D
Am én tök ugyanígy érzek, mint te. És elég fiús suliba is járok. Tapasztalatom sincs :)
Viszont már egész jól hozzászoktam. Tanulás+edzés teljesen leköt. Ajánlom ezeket is a figyelmedbe, ha nagyon nem bírsz magaddal. Vagy keress új hobbikat. De sztem most, hogy ennyi lány jelentkezett, megoldódik a problémád :)
21f
Ma 20:26, milyen edzés? :D
amúgy kérdező járj el helyekre, a helyeken általában vannak felszedhető emberek is. :D
20:26 vagyok
Mindenféle edzés. Futás, kondizás, foci, önvédelem, extrém (pl falramászás)
ezek a csajok akár nekem is privizhetnének :D ... legalábbis Pécsi vagy a közeli akkor tényleg :P
Amúgy a kérdező tényleg zseniális felfedezésre bukkant gratulálok neki ;)
15 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!