Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek még érdeklem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még érdeklem őt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, beleszerettem és ő is belém, de nem járunk.Úgymondván barátok vagyunk még, de nem tudom hogy lesz-e folytatása.Az utóbbi időkben kissé elhanyagolt, nem éreztem hogy törődne velem.Reggeltől estig dolgozik , alig beszélünk 2órát egy nap,régebb fél napot elbeszéltük.Szerintetek a meló miatt viselkedhet másképp velem?Mert néha érzem , hogy fontos vagyok neki, néha pedig nem.A sok munka és fáradtség miatt viselkedhet másképp?Mondta, hogy neki nem kell más,csak én..de ha ez így van, miért hanyagol el??
2011. aug. 8. 19:40
 1/7 anonim válasza:
nem
2011. aug. 8. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:

"reggeltől estig dolgozik..." akkor mi itt a kérdés?!

ha sokat dolgozik, hogy akarod tőle elvárni, hogy egész nap veled törődjön? ne legyél ennyire önző, és akkor már is nincs semmi probléma...

2011. aug. 8. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önző, mindig megértem, elhiszem hogy fáradt és szüksége van pihenésre, mindig kedves vagyok vele, de valahogy másképp viselkedik mint eddig azért furcsa ez az egész.Valószínű, hogy a fáradtság ütött ki rajta?Lehetséges ez?
2011. aug. 8. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
értsd meg őt. muszály dolgozzon, nincs mese. és ha úgy érzed,hogy szeret akkor nem tudom miért tetted fel a kérdést.
2011. aug. 8. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem hogy szeret, néha pedig rám se bagózik.Én reagálom túl ezt az egészet?Nagyon hiányzik és félek hogy hiába:(
2011. aug. 8. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi de lefeküdtetek már?

Ha komolyan gondolja,akkor majd több találkozás után kiderül,főleg ha majd már le is feküdtök...

2011. aug. 8. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le, még szűz vagyok. Olyannal akarom megtenni,akit tényleg szeretek, és hát vele el tudnám képzelni az életemet.Amúgy 18/L
2011. aug. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!