Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el? ( blabla)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el? ( blabla)

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel neten nagyon sokat beszélgettünk... de persze már sokszor találkoztam vele pl az utcán v suliban v na akárhol.:D

Nemrégiben bevallotta h tetszem neki de akkoriban volt barátom.. éés háát lehetséges h azért nem lépett..

de most ajj.. nekem régebben nagyon tetszett de ahogy jött az a fiúm.. onnantól nem sűrűn beszéltünk.. de olyan volt mintha féltékenykedne bár nem tudok rajta eligazodni.. h hívjam el csak úgy sétálni h ne legyek nyomulóós? mivan ha koppanok azt nem szeretnék..de ha meg nem kérdezem meg bánni fogom.. micsináljak? most akkor már nem tetszem neki?

2011. aug. 8. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tehát ő csak akkor kell, ha nincs más?!
2011. aug. 8. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel vele újra a kapcsolatot és próbálj meg mindent úgy csinálni mint régen. Ha tetszel neki, hívni fog, ha nem..akkor legalább nem égtél be. Sok sikert! :)
2011. aug. 8. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha koppansz? Semmi, az élet megy tovább. Bátorság nélkül nincs győzelem! ;)
2011. aug. 8. 10:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem végig tetszett.. csak én teljesen úgy voltam h semmi esélyem nála.. de aztán mondta h bejövök neki.. és ez furán ért.. nem miatta szakítottam a barátommal de végülis hozzá is köze volt.. az a baj h nagyon sokszor eszembejut..
2011. aug. 8. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Aki érti a kérdést jelezze!
2011. aug. 8. 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy elhívod,vagy várod a csodát.Nem megalázó megkérdezni hogy elmegy-e veled valahova,de ne a sétát mondd,inkább egy programot.
2011. aug. 8. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mond/írd ezt neki: "Szia lenne kedved sétálni egyet, velem?" és ott mindent beszéljetek meg, hogy már nincs barátod, és többet akarsz tőle.
2011. aug. 8. 11:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha el is jön velem..max barátként.. de mind1.. majd jön más valamikor..
2011. aug. 8. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő annak idején bevallotta neked hogy tetszel neki amikor volt barátod, neked mi a tökömért derogál bevallani neki ugyanezt úgy hogy nincs is senkije? Elég gáz... (Tudod mit medve? B@szd meg a fűnyíródat effektus)
2011. aug. 11. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne légy már ilyen!"Majd jön más " ez nem jó hozzáállás,lépj,nem fog minden eléd repülni,tégy érte,irj rá chaten,vagy üzibe ,"szia eszembe jutottál,régen olyan jókat dumáltunk,gondoltam folytathatnánk nem lenne kedved beszélgetni megint"aztán amikor átbeszéltek mindent ,jah azért közbe adj neki érthető jeleket,elhivhatod sétálni,és forditsd komolyra a szót és valld be neki hogy tetszik neked,ha koppansz,koppansz,majd kihevered,nem lesz az olyan szörnyű mint ahogy gondolod,ha nem teszel semmit az rosszabblesz majd bánni fogod igy vigasztalhatod magad azzal hogy te megpróbáltad,HA koppansz,de ez nem nagyon valószinű,Sok sikert:)
2011. aug. 11. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!