Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Soha nem fogok már pasival járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem fogok már pasival járni?

Figyelt kérdés

jópár randin túl vagyok már de még egyikből sem lett kapcsolat...ez nekem már egy kicsit elkeserítő,(úgy szám szerint a mostani lenne a 8.) de már kezdek belefáradni nagyon

21/L

2011. aug. 6. 21:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

nem úgy értettem, hogy hol találkoztatok, hanem hogy hol ismerted meg?! mondjuk én sem tudom hol vannak az értelmes-csinos-rendes lányok, szóval nyilván nehéz kérdés...

de sokat nem vesztettél velük nem? mármint ha az elején meg akartak dugni akkor kétlem, hogy annyira érdekelte volna őket a személyiséged. ha így vesszük találtál 8 embert aki tutira nem lesz a barátod, szóval 8-cal beljebb vagy :D

azért érdemes lenne elgondolkodni, hogy lehet rossz típus tetszik neked. magamból indulok ki, ha én randira hívok egy lányt akkor biztosan meg akarom ismerni mert valami megfogott benne és úgy gondolom érdemes rászánni az időt, a szex az lesz amikor lesz, kivárom. majd ha lesz akkor pedig sok lesz :D

2011. aug. 6. 21:56
 22/36 A kérdező kommentje:
nekem úgy igazán nem is az a baj ha nyomul a csók belefér de szexelni ne akarjon még max pár hét múlva amikor már igazán ismerjük egymást
2011. aug. 6. 21:56
 23/36 A kérdező kommentje:
egyik felével discoban,barátnők által,munkahelyen,neten ismerkedtem
2011. aug. 6. 21:59
 24/36 anonim ***** válasza:
tényleg ennyire szar lenne a helyzet? nekem az a sejtésem, hogy te sem veszed észre a rendes srácokat. ez olyan hihetetlen...
2011. aug. 6. 22:01
 25/36 A kérdező kommentje:
na jó 8-ból 3 volt csak normális akivel el tudtam volna képzelni a folytatást ...de itt az volt a gond hogy nem lépett egyikünk sem...pedig itt megbeszéltük hogy lesz folytatás és keresni fogjuk egymást de semmi
2011. aug. 6. 22:06
 26/36 anonim ***** válasza:

az már milyen, hogy megbeszélitek hogy keresitek egymást és mégse? akkor neked sem tetszett annyira, és fordítva. a 8-ból 3 normális már jobb arány mint 8-ból 0 :)

előbb-utóbb csak megtalálod a hozzád illőt.

2011. aug. 6. 22:15
 27/36 A kérdező kommentje:
épp ez az ha nem kölcsönös mégsem a szimpátia (részemről az volt mindaddig míg ki nem derül milyen gyáva alakok)akkor felesleges volt hitegetni ezzel csak egymás idejét raboltuk... nem jókkal hozott össze a sors
2011. aug. 6. 22:20
 28/36 anonim ***** válasza:

hogy örök klasszikust idézzek, amit nem fogok mert nem tudom pontosan a szöveget... szóval Mátrix, Neo beszél az orákulummal. A beszélgetés lényege: hiszel a sorsban? Nem, jobb ha én irányítom a sorsom.

http://www.youtube.com/watch?v=eSCDABfCjcQ

2011. aug. 6. 22:27
 29/36 anonim ***** válasza:
2011. aug. 6. 22:28
 30/36 A kérdező kommentje:
utolsó vidihez csak annyit szólnék ez így igaz /hibáztam én is más is, de legalább tanulok ezekből hogy min kell változtatnom/... köszi:)
2011. aug. 6. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!