Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Soha nem fogok már pasival járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem fogok már pasival járni?

Figyelt kérdés

jópár randin túl vagyok már de még egyikből sem lett kapcsolat...ez nekem már egy kicsit elkeserítő,(úgy szám szerint a mostani lenne a 8.) de már kezdek belefáradni nagyon

21/L

2011. aug. 6. 21:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
ha első alkalommal le akartak fektetni akkor rossz helyen keresgélsz. olyan helyen kellene ismerkedned ami kicsit szűri az első randi után szobára menős arcokat, mert nyilván kiszűrni teljesen nem lehet. nem te vagy itt az első aki tett fel hasonló kérdést és megjegyezte hogy egyből ágyba akarták vinni. akikkel randizni voltál velük hol találkoztál? pusztán kíváncsi vagyok. olyan hihetetlen, hogy aki azt írja, hogy nincsenek nagy elvárásai és nem talál valakit aki nem akarja egyből megdugni.
2011. aug. 6. 21:34
 12/36 anonim ***** válasza:
KÉÉÉPET!
2011. aug. 6. 21:36
 13/36 anonim ***** válasza:
21:34-es "olyan helyen kellene ismerkedned ami kicsit szűri az első randi után szobára menős arcokat" például hol? :D 19/L
2011. aug. 6. 21:37
 14/36 anonim ***** válasza:
bocs a lényeg lemaradt! szóval. ne görcsölj ezen, és ne is agyalj rajta sokat, hogy miért nem jön össze? stb... gondolom van hobbid, esetleg iskolába jársz, dolgozol. foglald el magad és közben légy nyitott. lehet hogy amikor véletlen elejted a zsebkendődet a nagy Ő fogja felvenni az utcán :D
2011. aug. 6. 21:37
 15/36 anonim ***** válasza:

pl kávézó, könyvtár

én soha nem akartam senkit ágybavinni első randin még is rögtön elutasítottak a csajok, csak mert ne mnyomultam, csókot sem próbáltam meg:S

21f

2011. aug. 6. 21:38
 16/36 anonim ***** válasza:

Sztem csak simán rossz pasikat fogtál ki.

Ennyi alapján rendes, értelmes lánynak tűnsz. A srácok meg abból amit mondtál, az jön le, hogy tipikus gizda nagymenők.

Az ilyeneknek van elég önbizalmuk, hogy szobára hívjanak egy lányt. Nem mindenki ilyen, de azért találkoztál nagy mennyiségben ilyenekkel, mert ezeknek van önbizalmuk randit kérni.

A rendesebb srácok sztem örülnének, hogyha megfoghatnák a kezed, esetleg ha a valahányadik randin csókolózhatnának.

Én am a másik véglet vagyok. Kb sosem randiztam még és bátorságom sincs az egészhez. Meg folyton ott a nyomás rajtam, hogy úgyse kellenék senkinek és semmi értelme. Csak az a baj, hogy nagyon vágyom már egy lányra. Ez ilyen folyamatos feszültségforrás már nálam egy ideje és kezdi leszívni az agyam

20f

2011. aug. 6. 21:40
 17/36 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit szélsőséges megfogalmazás hogy "túl válogatós"...

Nem baj az ha az ember keresi az igazit,én pl. ezt jobban értékelem mint azokat a lányokat akik 2-3 havonta váltogatják a barátaikat.

Ne érezd kellemetlenül magad, fölösleges!

Csak azt tudom tanácsolni neked hogy ne görcsösen akarj párt találni magadnak, kicsit vedd lazábbra a dolgot, ha nem sikerül egy randi fogd fel úgy hogy 1 ismerőssel több van, és még barátság lehet belőle.....vagy idővel több is.

Én is így voltam ezzel az elmúlt években, nagyon szerettem volna már egy barátnőt, de sose jött össze.

Most teszek az egészre, élem az életem csinálom a dolgaimat, építgetem a jövőmet, párkapcsolati téren csak sodródom az árral. Majd bele akadok valakibe:D

22/F

2011. aug. 6. 21:45
 18/36 A kérdező kommentje:

21.34 héhaver-nek

"randi" volt már cukrászdában,parkban,discoban,bank előtt,egy játszótéren a panelházak között

2011. aug. 6. 21:47
 19/36 A kérdező kommentje:

21.40.-nek

igazad lehet,de neked sem lenne szabad feladni

2011. aug. 6. 21:53
 20/36 anonim ***** válasza:
És akikkel randiztál, velük hol ismerkedtél meg? Ha találsz normális srácokat, akkor írd ki ide,hogy hol, szerintem nagyon sokan hálásak lennének érte. :D 19/L
2011. aug. 6. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!