Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok Nikki Sixx szerű pasikat? :D
na jó.. nem kell konkrétan így kinéznie, de azokra gondolok akik a 80as-90es évekbeli punk/rock zenét szeretik és úgyis néznek ki.. :)
17/L
"rögtön le kell hurrogni valakit hogy ha nem azt a szennyt szereti amit manapság eladnak zenének (lady gaga, justin bieber, lmfao stb... :) ) "
Itt most nem a zenei izlesrol van szo.Hallgathatsz nyugodtan punkot,meg hajmetalt is,de pl. Nikki Sixx egy elcseszett heroinista,nem igazan tartom kovetendo etalonnak.
17 evesen amugy ertheto,hogy bejon a lazado image,de par ev mulva rajossz,hogy az ilyen szanaszejjel tetovalt/tarajos emberekben nincs tul sok perspektiva.
Csinalsz amit akarsz,de szerintem ne a zenei izles legyen a fo szempont parvalasztasnal.
Ismerosom egy Motley Crue tribute zenekarban jatszik es igen, ugy nez ki mint Nikki Sixx.
Tartozkodasi hely:Nottingham, Anglia...
hát azért bármilyen rockkoncerten nem... :D nem kérdezném ha az ottani pasik 90%a így nézne ki... de nagyon kevés ilyen fiú van.
én meg pl. k.urvára felnézek rá, mert tehetséges zenész és író :) és azért már keresztül ment pár dolgon az életében... nyilván tudom, hogy drogos volt, de ennek ellenére is tisztelem :)
na igen köszi :DD angliában biztos találnék ilyeneket :D meg amerikában. de sajnos kis hazámban kéne keresni
B*sza megy nyugodtan, aki lehurrogja Nikki Sixx-et, ezt a lányt, ki legalább normális pasit keres magának, és főleg az aki leszólja a heroint!
Az exem nem Nikky Sixxre hasonlított, inkább Dave Navarrora. Viszont meg kell mondjam, vannak hasonló emberek, de elég ritka... nagyon ritka. Sajnos pont olyat mint ő, nem fogsz találni.
18/L
hát tudom, hogy ritka...
te hol találkoztál vele amúgy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!