Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok rocker pasikat?
Én is rockernek tartom magam, de nagyon ritkán jutok el koncertre, akkor is haveri társasággal és akkor nem tudok új emberekkel ismerkedni:(
21/L
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, szóval nem nagyon van "jogom" tanácsokat osztogatni, de szerintem attól még, hogy baráti társasággal mész koncertre, nyugodtan ismerkedhetsz, nem vagy hozzájuk nőve. :)
Ha nem riadsz vissza az online dolgoktól, akkor nézz szét rockerek.hu-n, ha pasim nem is lett onnan, haverom igen, sok arrafelé a jó fej és nem mellesleg helyes srác. :)
Sziasztok Hölgyek!
Ha a zenei ízlést nézem, én is rocker vagyok, a hajam már régen nem hosszú, és a bokáig érő bőrkabátom sem hordom..
Igazából nem kell ennek semmilyen feneket keríteni..
31F
Próbálkozz olyan kocsmákban, ahol tudni való, hogy sok rocker jár, ott lehet esélyed ilyesféle ismerkedésre!
Például Debrecenben a Fácán nevű hely csak ilyen srácokkal van tele, olcsó a pia..szóval hajrá, ezt a helyet érdemes meglátogatnod! :)
Jaé, és lehet válogatni, sok a helyes pasi :) én már csak tudom ;)
17L
rocker-kocsmákban
bár abból vidéken nincs túl sok
többek közt ezért nem találok én sem rocker lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!