Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok Nikki Sixx szerű pasikat? :D
na jó.. nem kell konkrétan így kinéznie, de azokra gondolok akik a 80as-90es évekbeli punk/rock zenét szeretik és úgyis néznek ki.. :)
17/L
hehe nyamm :D
kevés rocknroll arc mászkál manapság. néhány koncerten lehet velük találkozni, ha pesti vagy persze könnyebb egy fokkal.
első:
köszi a kedves választ :) de amúgy nyilván a többi is fontos, de ha én most ilyen stílusú emberekkel szeretnék ismerkedni akkor hadd csináljam már :) és nyilván akármilyen jól nézhet ki a pasi, ha bunkó stb. nem jövök vele össze :) nyugi, nem csak a külsőre megyek.... :')
hát szerintem nem elmebeteg, de mindegy :D
igen, koncertekre szoktam menni, meg van egy kocsma (hogymondjam.. az a törzshelyünk :D ) és ott szokott lenni pár ilyen ember, de nagyon kevesen vannak... :(
1. ez nem bálványimádat, csak tetszik ez a stílus :'D de igen, rögtön le kell hurrogni valakit hogy ha nem azt a szennyt szereti amit manapság eladnak zenének (lady gaga, justin bieber, lmfao stb... :) )
2. attól, hogy így néz ki valaki még lehet nagyon rendes... képzeld olyan punkkal is találkoztam már aki halál jófej volt és kedves annak ellenére hogy kék taraja volt... :D és nem egy ilyen ismerősöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!