Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a cikibb, hogy valakinek egy rakat barátnője volt, vagy egy sem?
Sztem ott ha vkinek sok bnője volt, az gázabb. Mert nem tudta megtartani a lányokat, vagy rosszul bánt velük, vagy csak a szexről szólt,vagy csak kérkedni akart amiatt hogy ennyi belefért pl. a 18 éves korba, s hoszsú kapcsolat nem volt.
Én örültem volna ha a barátomnak előttem senkije se lett volna, de hát ez van. :(
A válasz írója 31%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:09
Hát ezzel az állítással nem értek egyet. Elég ha valaki nem néz ki jól, ahhoz, hogy egy csaja se legyen 18 évesen, hiába jófej, nagydumás az illető, mert a tizenéves csajok javarészének sokkal fontosabb a külső, mint az, hogy valaki amúgy milyen.
A kérdésre válaszolva, szerinte egyik sem ciki. Bár ha valakinek feltűnően sok barátnője volt, az utalhat arra is, hogy csak kihasználja a lányokat.
Egyik sem az!!!Valakinek 100 nő van az életében valakinek 1000 valakinek 1 a lényeg hogy csak a számok változnak!Miért lenni egyik másik cikibb?!
A világon nincsenek cikis dolgok csak az idiota emberek találták ki hogy jajj de ciki ha pl: neki a csaja alacsonyabb stb vagy több nője is voltmár..Ugyan! Cikis dolgok kihangsúlyozom NINCSENEK csak buta emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!