Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Könyörgööm, segítsen valaki! :S Hosszúú.
Fogalmam sincs,hogy mit csináljak. Megismertem egy srácot pár hónapja. Suli közben szünetekben beszélgettünk,hülyéskedtünk. Minden este beszéltünk MSN-en. Egyre jobban közeledett. Majd elmentünk táborba,ééés hát smárolgattunk. Tábor végén közöltem vele,hogy én csak szórakoztam. Mikor hazaértünk,másnap kimentünk. Folytattuk,ahol abbahagytuk. Így ment ez kb. még egy hétig. Majd együtt mentünk egy buliba. Ott azt mondta,hogy szerinte ez már komolyabb,mint szórakozás. Helyeseltem,abban a pillanatban úgy éreztem. Ez után az este után sokat gondolkodtam,rájöttem,hogy nem vagyok szerelmes,nem is leszek,hiszen még mindig egy másik srácért vagyok oda(kb. 1 éve már,de táborban azt hittem,hogy kezdem elfelejteni). Kihívtam a srácot,és megmondtam neki,hogy nem érzek iránta semmi,nekem ez csak érzelemmentes szórakozás,amennyiben így érez ő is,folytathatjuk. Miután ezt elmondtam,csak annyit mondott,hogy nem szerelmes. Ez volt 2 hete,azóta sokat jártunk ki. Most eljutottam arra a pontra,hogy nem tudom,hogy véget vessek-e ennek az egésznek. Ami az mellett szól,hogy továbbra is folytassuk :
- szeretek vele lenni
- önbizalomnövelő
- félek,hogy megbánnám később
Ami ellene :
- néha az agyamra megy
- lelkiismeret-furdalásom van,mert úgy érzem,hogy becsapom(a másik srác miatt)
- nem tetszik,ahogy társaságban viselkedik(nagyszájú,szeret a középpontban lenni)
A körülöttem lévő emberek szerint teljesen belém van zúgva.
Nagyjából ennyi a történet. A kérdésem a következő : Szerintetek véget kéne vetnem ennek az egésznek? Ez lenne a helyes?
Az olyan kommentároktól,hogy "r*banc" vagy "k*rva" kérlek kíméljetek. Normális válaszokat köszönöm! 16 éves lány
Szia!
Mindenképpen mondd meg Neki,hogy nem akarsz Tőle szerelmi kapcsolatot. Sajnos velem eljátszották már,hogy azt mutatta leányzó,hogy szeret,de amikor megkérdeztem tőle,mit is szeretne,azt mondta, nem tudja... Nagyon megharagudtam rá és nem azért,mert nem szeretett,mint pasit,hanem mert hazudott,különösen,hogy többször elmondtam neki,hogy nem fogok megharagudni ,ha azt mondja,hogy maradjunk barátok. Ezzel csak azt akartam mondani,hogy légy egyenes,s ha tudatod vele,hogy utána sem fogod elhanyagolni (mint barátot) ,akkor későbbiekben is nyugodtan el tudtok majd beszélgetni ,hülyülni (ha el tudja fogadni,hogy nem akarsz tőle semmit)!
Légyszíves ne kössetek bele az írásomba,ha összefüggéstelen lenne!
19/F
Tisztáztam vele régebben ("Kihívtam a srácot,és megmondtam neki,hogy nem érzek iránta semmi,nekem ez csak érzelemmentes szórakozás,amennyiben így érez ő is,folytathatjuk. Miután ezt elmondtam,csak annyit mondott,hogy nem szerelmes."). Tehát nem hitegettem eddig sem.:)
Köszönöm a válaszokat!:) Ma véget vetettem ennek a "kapcsolatnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!