Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki, hogy eljöjjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkzz kérdése:

Mit írjak neki, hogy eljöjjön velem?

Figyelt kérdés

Egy iskolába járok a lánnyal, szeretném elhívni randizni, de így nyáron csak msnezni tudunk egymással. Nem szoktunk túl sokat beszélgetni, ezért (is) szeretnék randira hívni.

Mit írjak neki, hogy ne legyen túl nyomulós, de azért érezze, hogy mi a helyzet? Légyszi normális válaszokat írjatok!

17F

2011. aug. 3. 21:34
 1/6 anonim válasza:

Csináld azt, hogy elhívod valahova sétálni, vagy beültök meginni valamit. Vagy biliárdoztok, csocsoztok akármi. :)

Csak simán kérdezd meg hogy nem-e jön ki valamerre. Ha igen, akkor a többi már adja magát.

2011. aug. 3. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ááááá! Végre egy pasi aki elszeretne hívni egy lányt :D:D

Na, szerintem ne rohand le egyből, beszélgessetek egy picit és utána kérdezd meg,hogy nem lenne-e kedve eljönni sétálni.. Sétálás közben majd kitaláljátok együtt,h merre mehetnétek! ;)

2011. aug. 3. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
hát írd neki hogy gyere el velemxd. am komolyan sztem mondd h van vmi nagyonjo új film és nincs-e kedve megnézni vagy valami...ez sztem tuti:Dhajrá!
2011. aug. 3. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Végülis nem is írtam neki, inkább megvárom a szeptembert, aztán majd élőben. A chat túlságosan személytelen ahhoz, hogy ilyesmiről beszéljek vele.
2011. aug. 4. 00:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves második, hogy érted? Mit csinálnak más fiúk, ha nem randira hívják a lányokat? Nem egészen értelek.
2011. aug. 4. 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem ugy értette a második hogy egy csomó srác csak msn-en dumál a csajokkal minden szépet ír nekik aztán élőben meg szarik az egészre. vagy elmegy egy buliba és 6csajjal smárol 2 óra alatt...mert sokan tényleg ezt csinálják és ez meg jo hogy te nem:)
2011. aug. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!