Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

van egy fiu aki eléggé tetszik.

nagyon jól elvagyunk,flörtölünk

naygon nagyon nagyon tetszik ! kedves,megérő,okos,jófej édes teljesen más mint ezek a mai 14-16 éves fäszkalapok.nincs kivasalva a haja,nem hord rózsaszín csőnacit,nem minden második szava a gecí,nem bámulja a lányok fenekét,nincs elszállva magától,türelmes is,gyönyörű az arca..főleg amikor nevet. Aannyira szép a mosolya is

és egész egyszerüen belészerettem. amíg együt vagyunk minden olyan jó,de már csak ha egy órára is elmegy,tiszta ualom lesz minden és nm csinálok semmit csak azt várom h visszajöjjön. annyira megölelném és mindennél jobban szeretném érezni ahogy magához szorít

de ott a bibi hogy ő 19 énmeg 15...

nm tudom sajnos hogy ő mit érez..lehet hogy ugyanigg

de azis lehet hogy csak egy kis hugyos vagyok a szemében.

és ez a gondola nagyon megrémít,mert iszonyuan megszerettem.

és nem merek rákérdezni nála..mert ha igy érezne elmondaná,elég ére hozzá. és ha ezzel tönkretenném az egészet amit eddig elértem?ha rámbäszná az ajtót hogy nem vagyok normális ,otthagyna és soha több nm lánám? beleőrülnék. de ebbe is hogymost ez igy van..

mit csináljak szerineek?

2011. aug. 3. 17:33
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi az elírásokért nm nagyon érzékelődik a T betüm..:SS
2011. aug. 3. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
agy je jeleket és viszonylag sokat mert mi pasik sem vagyunk nyomozók amugy 15/f vok de én se hordok semmilyen rózsaszint az szerintem nem srácoknak való kedvest passzolom + könnyeblenne egy jóbaráttól megkérdezni milyen vagyok hisz ők jobban értékelnek én magam nem tudomxd de megértő szerintem az vagyok az okos meg csak néhány dologban..
2011. aug. 3. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne játszd túl a szerepedet,ne fojtsd meg a szereteteddel,mert azt nem csípjük mi,pasik..

Egyszerűen közöld vele hogy mit érzel,de NE sírva! :Dddd

2011. aug. 3. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:

ősem annyira okos lexikálisan

csak van esze,nem beszél hülyeségeket végiggondolja mit mond olyan....tökéles

2011. aug. 3. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

először is örülök hogy találtál valakit aki megfogott mélyen :$ másodszor nem mindig a korkülönbség a lényeg,sőt egyáltalán nem! lehetne 25 éves,de ha szeret és te is szereted akkor nem mindegy hogy mennyi? mondjuk ha már 40 körül van azt érdemes átgondolni :DD ne figyelj mások véleményére csakis a szívedre hallgass.hogy te hogyan érzel..! harmadszor,nem flörtölne {ölelés,csók} veled ha nem jönnél be neki {természetesen nemtudom hogy te a flörtölés alattmit értesz}. és előfordulhat hogy pont most is ő is azon töpreng hogy vajon te is ugy szereted e ahogyan ő,lehet hogy félénk,pont amilyen kedves,aranyos álompasi,pont annyira félénk is. és egy fiu általában szokott örülni az olyasmiknak hogyha bevallod hogy szereted..tudom hogy a megszokott lovagias cselekményekre vár minden lány,de van hogy olykor nekünk kell megtenni az első lépést.nekem is ugyanígyvolt..meghaltam nélküle annyira hiányzott,mivel eleinte mi is csak flörtölgettünk,elmondtam neki,és lassan féléve hogy együtt vagyunk :) szerintem érdemes lenne neked megtenni az első lépést,és 'felbátorítani'. ne hagyj egy ilyen kincset elveszni..én lépnék.nézz a szemébe és mondj el mindent..szerintem jó vége lesz :)

fő az ŐSZINTESÉG és a BIZALOM :$

soksikert :$

L/15

2011. aug. 3. 17:43
 6/6 anonim válasza:

Az én barátom 22 éves én pedig 15 vagyok...Nagyon szeretem és ő is szeret engem. nincs ebben semmi... te még közelebb vagy ahhoz a fiúhoz. a mi kapcsolatunk is barátsággal kezdődött. és amikor már azt hittem, hogy semmi nem lesz belőle és többen lebeszéltek róla, hogy bevalljam mit érzek...nos pont akkor vallott Ő szerelmet. Ha szeret lépni fog. De az is lehet h attól fél h ő nem tetszik neked...bár 19 évesen ezt már látni illene...az én barátom is a megfelelő alkalomra várt...és tudom hogyha aznap nem jött volna össze akkor vár még heteket a vallomással.

tehát szerintem lehet belőle még valami és ha rosszul is sül el akkor se keseregj jön más aki majd nagyon fog szeretni. én is majd belepusztultam, amikor még azt hittem, h esélyem sincs...de most én vagyok a legboldogabb ember. ha összejöttök csak arra vigyázz, hogy mit engedsz neki...légy óvatos még fiatalok vagyunk

2011. aug. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!