Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha hazaviszek egy lányt akkor nagyobb esélyem van akkor ha gitározok és éneklek neki?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta hogy randi után ha eljön hozzám egy kicsit gitározok neki:D2011. aug. 3. 09:06
31/41 anonim válasza:
Na végre nem egy dubstephallgató köcsög. :) Ha tetszik neki a gitár, akkor gitározz neki. :)
32/41 anonim válasza:
Csak akkor van esélyed ha minimum így gitározol :D
33/41 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha valaki gitározna nekem. :) Összemérhetetlenül jobb, mint az a hozzáállás, hogy 'most menjünk haza és d.gjunk'.
34/41 anonim válasza:
Hogyne, akkor ha dalos estet akartok eltolteni, de el is ciheted szinhazba vagy operaba
35/41 anonim válasza:
Én imádom a zenét, meg mindenféle hangszert, de ez nekem nem igazán jönne be. Maximum akkor, ha már régebb óta együtt vagyunk és pl. szülinapomon vagy évfordulón meglep ilyesmivel. De ha egy srác, akit alig ismerek, ezzel jönne elő... hát nem tom, nekem ez ilyen nyálas, filmbe illős jelenet :S Bocsi, de ez csak az én véleményem, szerintem sokaknak bejön. :)
36/41 anonim válasza:
Szerintem gitározz neki nyugodtan, főleg ha tudod is, hogy szereti a zenét és szereti a gitárt is.
Nekem konkrétan tetszene, ha a srác akivel randizok/együtt vagyok az gitározna nekem, főleg úgy, hogy tud is.: ))
Ugy hogy hajrá.;)
15/L
37/41 A kérdező kommentje:
11:52
Nem igazán az én stílusom:D
2011. aug. 6. 12:31
38/41 A kérdező kommentje:
2011. aug. 6. 12:37
39/41 anonim válasza:
Biztos megkérném, hogy tanítson meg. ^^
40/41 anonim válasza:
Gitárt ne szégyeneld, de állapítsd meg a csajról, hogy tetszik-e neki (ne közvetlen kérdéssel te szereted a gitárt jellegűvel, kommunikatív dolgok ! Azért mert nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!