Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok otthon ülős fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kpe kérdése:

Járnátok otthon ülős fiúval?

Figyelt kérdés
Tudom volt már hasonló kérdés.Én zárkózott vagyok,nincsenek barátaim,nehezen nyílok meg,nem járok buliba,nem iszok,nem dohányzok,otthon gépezni szoktam,de el tudok szakadni,ha kell.Buliba nem járok,mert inkább alszom otthon,nincs kedvem.Nappal bárhova elmennék.Tudom ez sok negatívum de ez van.21/f
2011. aug. 2. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még a "hűdenagyonpoénos" válaszaitokat, amiket csak azért irkáltok, hogy felkerüljetek fuckyeah-re? Csak mert szerintem elég sokan vagyunk, akik unjuk...
2011. aug. 2. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Én pont ugyan ilyen vagyok kérdező és volt már egy 8 hónapos kapcsolatom.

21/F

2011. aug. 2. 17:55
 13/21 szamóca.. ***** válasza:
46%

nem a barátaival akarok lenni. de az ha egy darab barátja nincs, az baj.

illetve, neki lehet hogy nem baj, van aki magányos típus, viszont kiütközik a személyiségén , én pedig nem jövök ki jól az ilyen emberekkel, ezért nem járnék vele.

2011. aug. 2. 18:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Igen, mert én is otthonülős típus vagyok, otthon is sok dolgot lehet csinálni. :P

18/l

2011. aug. 2. 18:06
 15/21 anonim ***** válasza:

"otthon is sok dolgot lehet csinálni. "

szex

2011. aug. 2. 18:09
 16/21 anonim ***** válasza:

Igen. Ha az esetem~ ^^

Akit szeretek, a 4 fal között is szeretem.

2011. aug. 2. 19:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de leírom a véleményem:

Mégha "otthon ülős" is vagy, de ha megismersz egy lányt, akkor legalább vele menj el sétálni, biciklizni, szórakozni (diszkóba, billiárdozni), vagy pizzázni vhova! Sok sikert!

2011. aug. 2. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha én jól érzem magam vele, akkor miért ne jöhetnénk össze? Csak hasonlóan otthonülő lányra van szükséged. Én sem vagyok bulizós, kicsit hátrányát is érzem, de ez van.

Egyik barátnőm is tisztára otthonülős, 4 hónapos boldog kapcsolata van egy nem éppen otthonülős sráccal. :)

2011. aug. 2. 20:23
 19/21 anonim ***** válasza:

ma 18:09

Igen, többek között. :)

18/l

2011. aug. 2. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:
nem!élvezzük az életet,pörögjünk!nem vagyok otthonűlős!
2011. aug. 2. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!