Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kpe kérdése:
Járnátok otthon ülős fiúval?
Figyelt kérdés
Tudom volt már hasonló kérdés.Én zárkózott vagyok,nincsenek barátaim,nehezen nyílok meg,nem járok buliba,nem iszok,nem dohányzok,otthon gépezni szoktam,de el tudok szakadni,ha kell.Buliba nem járok,mert inkább alszom otthon,nincs kedvem.Nappal bárhova elmennék.Tudom ez sok negatívum de ez van.21/f2011. aug. 2. 17:39
3/21 anonim válasza:
Nincs veled semmi gáz, ezek nem negatívumok. Kicsit különc vagy a normális viselkedéseddel! :D Én sem járok bulizni, szívesebben ülök otthon és gépezek vagy olvasok.
22/L
4/21 szamóca.. válasza:
nem
nem azért mert ne mbulizol, az nem érdekel ha engem nem tartanál vissza. azért mert nincsenek barátaid...
5/21 anonim válasza:
Hát az attól függ, mert én pl. csak akkor ülök a gép előtt, ha épp nincs más programom. De egyébként órákat tudok sétálni, és szeretek is. Ha ilyen, az nem baj. De ha valaki inkább ül a gép előtt, minthogy csinálna valami mást, akkor nem.
20/L
6/21 anonim válasza:
ez kb a pénztárcád vastagságátol is függ...
8/21 A kérdező kommentje:
Én nem fiúk válaszát várom,bocsi.
2011. aug. 2. 17:53
9/21 anonim válasza:
"azért mert nincsenek barátaid..."
Most a barátaival akarsz összejönni, vagy vele?
Én is teljesen ilyen vagyok. Szomorú, hogy ezeket negatívumként értékelik egyesek és az a menő, aki iszik, cigizik, drogozik, játssza az agyát stb.
10/21 anonim válasza:
igen, én is inkább otthonülős vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!