Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el az első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el az első randira?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány, egyszerűen másra sem tudok gondolni. Sokat szoktunk beszélgetni, ismerem is régóta, sokat tudok róla, és ő is bír engem. Mindig meg tudom nevettetni, ezért a hangulatunk egymás közt mindig jó. Belezúgtam, és szeretnék vele randizni, persze csak valami lightosra gondoltam (először legalábbis): egy sétára pl.

Szerencsére tőlem kb. 150 méterre lakik, és a környék is megfelelő egy kis sétára (plusz adott esetben cukrászda, stb. is van, tehát a körülmények megvannak).

A kérdésem az, hogy hogyan hívhatnám el? Minden nap beszélgetek vele az iskolában, plusz együtt buszozunk oda, vissza is. Most, hogy szünet van egy hétig nem látom. MSN-en érem csak el, de azt nem tartom túl jónak.

Szerintetek mit csináljak? Várjam meg amíg újra suli, és amikor egyedül van, vagy ha éppen ketten vagyunk (ami sajnos elég ritka, ezért is szeretnék találkozni vele) menjek oda...? Egyáltalán mit mondjak neki?

Előre is köszönöm a segítséget! (15F)

2009. ápr. 8. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj neki msn-en, hogy szeretnél vele találkozni. Talán írásban könnyű ezen túlesni.
2009. ápr. 8. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Írsz neki msn-en, hogy "Szia. Nincs kedved szombaton eljönni sétálni egy kicsit?" Valószínüleg azt mondja, hogy igen, és elmentek, közben beszélgettek, bementek a cukrázsdába, esztek valamit, kifizeted az övét, sétáltok egy-msfél órát, aztán haza. Csak lazán, mert ha görcsölsz, érezni fogja, és furcsának fogsz tűnni. És ne nagyon említsd neki, hogy szerelmes vagy belé, inkább lassan adagoljad neki.
2009. ápr. 8. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindent kitaláltál nehogy már az elhívásnál álljon meg az egész. Nekem talpraesettnek tűnsz, megoldod valahogy. Ha bír téged akkor probléma nem lesz belőle, bár a belezúgtál szöveget majd hagyd ki a körítésből :)
2009. ápr. 8. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
mint 15 éves lány csak azt tudom neked mondani, hogy menj el hozzájuk húsvétkor, és locsoold meg(ha nem todud a címét, akkor közös barátok, barátnők) aztán mondjuk hívd el sétálni, vagy beszéljetek meg egy másik időpontot, ha most nem ér ráXD sok sikert!
2009. ápr. 9. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!