Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el az első randira?
Nagyon tetszik egy lány, egyszerűen másra sem tudok gondolni. Sokat szoktunk beszélgetni, ismerem is régóta, sokat tudok róla, és ő is bír engem. Mindig meg tudom nevettetni, ezért a hangulatunk egymás közt mindig jó. Belezúgtam, és szeretnék vele randizni, persze csak valami lightosra gondoltam (először legalábbis): egy sétára pl.
Szerencsére tőlem kb. 150 méterre lakik, és a környék is megfelelő egy kis sétára (plusz adott esetben cukrászda, stb. is van, tehát a körülmények megvannak).
A kérdésem az, hogy hogyan hívhatnám el? Minden nap beszélgetek vele az iskolában, plusz együtt buszozunk oda, vissza is. Most, hogy szünet van egy hétig nem látom. MSN-en érem csak el, de azt nem tartom túl jónak.
Szerintetek mit csináljak? Várjam meg amíg újra suli, és amikor egyedül van, vagy ha éppen ketten vagyunk (ami sajnos elég ritka, ezért is szeretnék találkozni vele) menjek oda...? Egyáltalán mit mondjak neki?
Előre is köszönöm a segítséget! (15F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!