Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hátrány, ha nagyon csendes vagyok?
ezzel én is így vagyok, mert egyszerűen úgy érzem hogy idegeneknek nincs mit mondanom, nem tudok nekik mit mondani. úgyhogy mindig nagyon csendben vagyok, mindig meg is szokták kérdezni hogy te mindig ilyen csendes vagy? valami baj van? miért vagy ennyire csendben?
-.- már nagyon utálom
19/L
Én is ilyen voltam, ráadásul a környezetemben túlnyomó többségben lányok voltak (gimiben összesen 3 fiú oszt.társ..), ezért a fiúk fel sem figyeltek rám, mert ismerkedni nem nagyon mentem oda senkihez, nagyobb társaságban túl csendes voltam, csak a barátnőim előtt tudtam önfeledt lenni.
Én a neten ismertem meg a barátomat, mikor találkoztunk előtte sokat beszélgettünk, msn-eztünk, így élőben is egyből tudtam vele beszélgetni, pedig én is féltem, hogy néma leszek az első találkozón. :D De úgy éreztem mintha tök régóta ismerném és minden jól ment, egy éve együtt vagyok és sokkal magabiztosabb lettem, sokkal bátrabb vagyok és többet beszélek idegenekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!