Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lályok! Mit gondoltok, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lályok! Mit gondoltok, mi a legjobb?

Figyelt kérdés
Remélem hamarosan a Balaton partján leszek azzal a lánnyal akit szeretek. Gondoltam este ketten lesétálunk, gyönyörködünk a szemben lévő part fényeiben. Szerintem már sejti, hogy tetszik nekem, de akkor szeretném megmondani neki. Arra gondoltam (mivel szereti a humoros pasikat, és engem is annak tart) nem komolyan pecsételjük meg ezt az egészet hanem: Van olyan világító karkötőm (amit ha megtörsz akkor világít) és úgy gondoltam kicsit beszélek neki, és megkérdezem lenne-e a barátnőm és akkor tenném a kezére...na ez az alapötlet. 19évesek vagyunk, szerintem tökjó lenne ha mindkettőnkön lenne egy és ugy mennénk vissza, de nem tudom ehhez a csajok mit szolnak, nem vagyok valami nagy spíler. Szóval segítsetek légyszi, hogy jó-e az alapötlet, és hogy ti milyen felvezető dumákat mondanátok el a Balaton partján...vagy minek örülnétek...
2011. júl. 31. 23:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi, de van kèt hèt mèg, csak az a baj h nem àllom meg hogy ne tervezzek :)
2011. aug. 1. 01:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Szerintem az lenne a legjobb,ha keresnél egy nagyon eldugott részt a parton, és oda vinnéd le a lányt!:)

Egy borosüvegbe pedig rakd bele a szöveget, pl: Lennél a barátnőm? vagy Többet szeretnék,mint barátság, mit szólsz hozzá.

És amikor leértek leültök a parton vagy valami, akkor mondod neki,hogy nézd ott van valami az üvegben:)

Szerintem ez is jó lenne, a karkötő aranyos, csak nemtudom kicsit bizar az a világitós karkötő:D

Ha a titkos üzenetes-et eljátszanád, én a papí szélét kicsit megégetném, hogy olyan régiesnek tűnjön:)

Nekem ez onnan jött,hogy a barátom így kért meg, hogy legyek a barátnője, tuti módszer:)

És ahhoz,hogy eldugd pl. meg mondod neki,hogy itt van valami rokonod és átugrasz hozzá, köszönni neki, vagy elmész boltba, valamit kitalálsz!!:)

2011. aug. 1. 05:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát így olvasva elég cikinek tűnt, de belegondoltam, hogy ha ezt egy olyan sráctól kapnám, aki bejön, hát tuti elolvadnék és szép emlék maradna még az a kialudt karkötő is. :)

Viszont nem tudom milyen a lány, ha romantikus típus tuti bejön neki, ha nem, akkor inkább hanyagold.

2011. aug. 2. 22:44
 14/17 anonim válasza:

Ha tényleg ilyen romantikus és jó humorú vagy akkor csak add magad és szépen közeledj. Majd levágja (: De ez csak az én véleményem. Az alapötleted amugy tényleg aranyos, csak nem is tudom. Itt lehet jobb lenne ha maradnál az átlagos dolgoknál. Viszont a környezet az tökéletes lesz a sétához és ahhoz a bizonyos közeledéshez.

17F

2011. aug. 2. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos:D
2011. aug. 3. 01:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ááááááá ez nagyon aranyos :) én nagyon örülnék neki :P
2011. aug. 3. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, mindent bele! És kíváncsian várjuk majd a fejleményeket. :)
2011. aug. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!