Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lályok! Mit gondoltok, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lályok! Mit gondoltok, mi a legjobb?

Figyelt kérdés
Remélem hamarosan a Balaton partján leszek azzal a lánnyal akit szeretek. Gondoltam este ketten lesétálunk, gyönyörködünk a szemben lévő part fényeiben. Szerintem már sejti, hogy tetszik nekem, de akkor szeretném megmondani neki. Arra gondoltam (mivel szereti a humoros pasikat, és engem is annak tart) nem komolyan pecsételjük meg ezt az egészet hanem: Van olyan világító karkötőm (amit ha megtörsz akkor világít) és úgy gondoltam kicsit beszélek neki, és megkérdezem lenne-e a barátnőm és akkor tenném a kezére...na ez az alapötlet. 19évesek vagyunk, szerintem tökjó lenne ha mindkettőnkön lenne egy és ugy mennénk vissza, de nem tudom ehhez a csajok mit szolnak, nem vagyok valami nagy spíler. Szóval segítsetek légyszi, hogy jó-e az alapötlet, és hogy ti milyen felvezető dumákat mondanátok el a Balaton partján...vagy minek örülnétek...
2011. júl. 31. 23:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát én 20 vagyok,kicsit viccesnek találom,de mi is olyan hülyeségeket és gyerekes dolgokat csinálunk néha hogy az csak na :D ha ilyen lány,akkor jó ötlet,szerintem vicces:D
2011. júl. 31. 23:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem hagyd ezt a karkötő dolgot. Nem tudom ezt olvasva elképzeltem és hát kicsit gázosXD De ez csak az én véleményem. Ha rám hallgatsz leültök megnézni a naplementét és akkor megcsókolod. Szerintem ez hatásosabb lenne mint holmi karkötő:)

20/F

2011. júl. 31. 23:42
 3/17 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az nagyon klassz, romantikus. Én vinnék egy üveg pezsgőt és ha igen-t mond, kilőném hogy durranjon és egy szívószállal megiszogatnánk. Lehet ehelyett egy szál virág is, ha nem szeretitek a pezsgőt.
2011. júl. 31. 23:43
 4/17 anonim ***** válasza:

UUUUH! Az a karkötő annyira kiráááály! :D Múltkor akartam venni, de mondom áhh, pasim hülyének nézne.... :D

20L

2011. júl. 31. 23:44
 5/17 A kérdező kommentje:
tudjátok annyi mindent kitaláltam...csak erről a világító karkötőről nem tudtam h humoros és belefér, vagy idétlen. Elképzeltem magam ahogy ott megtöröm, hogy világítson...vagy lehet övtagyoba eleve ugy teszem majd bele...nemtom, de sztem egy próbát megér, a lényeg h emlékezzünk majd rá:) amugy az is tervbe van, hogy amikor megérkezünk a nyaralóba a kedvenc kajája, a kedvenc csokija és a kedvenc virága várja egy asztalnál:) aztán vacsi után...nemtom pontosan mennyivel, sötétbe lenne jó lemenni...ez. Pezsgő jó ötlet, de őt ismerve sztem tabu, meg macera lenne cipelni, szeretném ha spontán lenne az egész. Azzal sincs baj, ha beszélnem kell, csak nemtudom....mitgondoltok vannak olyan szófordulatok, bevált taktikák, vagy dumák amit a Balcsi partján nem szabad kihagyni?
2011. júl. 31. 23:48
 6/17 anonim ***** válasza:
a víz olyan mint a hugy,szerinted is? ezt nem szabad kihagyni!
2011. júl. 31. 23:54
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet. Aranyos :) Én biztos örülnék neki.

19/L

2011. júl. 31. 23:55
 8/17 anonim válasza:
79%

23:54 xD

viccet félretéve

szerintem aranyos hogy így foglalkozol a dologgal :) tervezgetsz.

de egy tipp :) ne tervezgess annyit, mert bele fogsz sülni. komolyan :D én pl a spontán palikat szeretem, mert ha vicces vagy, spontán is az vagy :) sétáljatok, dumálgassatok, érintsd meg néha, és várd a reakciót. nincs annál romantikusabb ha "spontán romantikus" az ember.

plusz ha túl sokat tervezgetsz, be fogsz pánikolni ha valami nem úgy sül el mint ahogy tervezted.. de tényleg aranyos vagy . sok sikert

2011. aug. 1. 01:02
 9/17 anonim válasza:

utolsó vagyok. most végigolvastam a kommentedet is.

kicsit sok a "kedvenc", nem? megértem hogy meglepit akarsz szerezni, de legyen inkább 1 valami. vagy minden napra 1.. így egyszerre sok lenne (nekem). ez lehet riasztó is. na de mégegyszer sok sikert!

2011. aug. 1. 01:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik ez a karkötő dolog :) aranyos :)) próbáld meg és utána írd meg hogy bevált e (:
2011. aug. 1. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!