Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányok jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányok jönnek be a 'cool-arcoknak'?

Figyelt kérdés
Cool-arc: olyasvalakit értek ez alatt, aki laza, magabiztos, és mondjuk popot és hiphopot hallgat. Fontos nekik, hogy mutogathassák a barátnőjüket? Kérlek, légy őszinte.
2011. júl. 31. 21:23
 1/5 anonim válasza:
az olyan b uzik mint te!!!
2011. júl. 31. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

"cool-arc" már nem is lehet aki mondjuk komoly zenét hallgat, vagy aki metált nyomat? Muszáj nyálzenét hallgatni? És hogyan mutogassam a barátnőmet? Tegyem ki a vitrinbe és ha átjönnek a rokonok mutassam meg mekkora "cool-arc" vagyok mert van a vitrinbe csajom?

Takarodj vissza az iskolába. Van még mit tanulnod.

2011. júl. 31. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vágom mi van :D

Nem rakom ki a csajt a kirakatba és teszek a nyakába egy kolompot meg egy táblát h "Ő az ÉN csajom".

Szerintem az, hogy egyes embereknek (haveroknak, családtagoknak) bemutatom a lányt, az normális és megszokott... de most az utcán menjek oda az idegenekhez és mutogassam?

Húzzál aludni..

2011. júl. 31. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
nem vágom miről beszélsz , de rohadtúl nem vagy kúlarc ... inkább full fa.ssz :D
2011. júl. 31. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a balf.szság leírása.

Most attól menő valaki, hogy érzelgős nyálas szart, vagy drogos gettó niggerek értelmetlen hadarását hallgatja?

Ha pedig valaki azért tart barátnőt, hogy mutogassa, az enyhén kimeríti a szánalmas gyökér fogalmát.

2011. aug. 1. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!