Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be a 'cool-arcoknak'?
"cool-arc" már nem is lehet aki mondjuk komoly zenét hallgat, vagy aki metált nyomat? Muszáj nyálzenét hallgatni? És hogyan mutogassam a barátnőmet? Tegyem ki a vitrinbe és ha átjönnek a rokonok mutassam meg mekkora "cool-arc" vagyok mert van a vitrinbe csajom?
Takarodj vissza az iskolába. Van még mit tanulnod.
Nem vágom mi van :D
Nem rakom ki a csajt a kirakatba és teszek a nyakába egy kolompot meg egy táblát h "Ő az ÉN csajom".
Szerintem az, hogy egyes embereknek (haveroknak, családtagoknak) bemutatom a lányt, az normális és megszokott... de most az utcán menjek oda az idegenekhez és mutogassam?
Húzzál aludni..
Ez a balf.szság leírása.
Most attól menő valaki, hogy érzelgős nyálas szart, vagy drogos gettó niggerek értelmetlen hadarását hallgatja?
Ha pedig valaki azért tart barátnőt, hogy mutogassa, az enyhén kimeríti a szánalmas gyökér fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!