Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a mackós alkat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 18:36
1/7 anonim válasza:
Félig izmos, de van rajta egy kis felesleg, nagydarab. De az is lehet, hogy még szőrös is :D
2/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem egyenlő a körvérrel?
2011. júl. 31. 18:49
3/7 anonim válasza:
elvileg nem egyenlő, az más kérdés, hogy sok kövér férfi mackósnak mondja magát...
4/7 anonim válasza:
Na igen, azok, akik mackósnak mondják magukat, általában kövérek. Szerintem nincs olyan, hogy mackós, az egyszerűen egy pufi gyerek, akinek senki nem mondta még meg, hogy kövér.
Puha testű, izzadékony, esetleg magas is hozzá, de nem szálkás, nem látszik izmosnak, pufi az arca, csúcsos csöcsei vannak férfi létére, esteleg x lábai, a combjai összeérnek. Na én ezt nevezem mackósnak.
5/7 anonim válasza:
Szóval szerintem a mackós = kövér, csak szebben megfogalmazva.
6/7 anonim válasza:
Kemény kötésű! Nálunk így hívják.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az első kommentelő definíciója a legjobban helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!