Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Az probléma ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az probléma ha egy pasi belsőleg nem az a férfias férfi?

Figyelt kérdés

Nem meleg, csak nem pont azok érdeklik. Pl sokkal romantikusabb a kelleténél, sokkal fontosabbak számára az érzések és hogy azokat hogy éli meg. Tud sírni, és belül még kicsit gyerek is. Nem menőzik, nem vág fel, nem próbál alfa hím lenni. Magas elvei vannak. Szereti az egyszerű dolgokat mint egy séta vagy ülni és nézni a csillagokat.

Van benne azért némi férfiasság, de ritkán tőr elő belőle, kevesen tudják kihozni belőle.

Külsőleg azt mondják férfiasan nézek ki. Bár nem állítom hogy tökéletes vagyok. Nem kondizok pl mert nem köt le, szeretek mozogni de inkább a társas sportokat amire ritkán jut időm.

2011. júl. 30. 18:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Most jövök én! Ezt hívják az öregek és az értelmiségi szülők nagybetűs "EMBER"-nek aki tudja hogy neki mi jó mi nem mikor mit kell tenni és mit lehet tenni akár ha fiatal is szerintem szüleid, nagyszüleid között volt tanár,orvos,rendőr vagy tűzoltó vagy esetleg fizikus stb. akik még ismerték/ismerik az emberi értékeket és én is ilyen vagyok :D apai ágon végig miénk volt a környék még a feudális rendszerben is (és még most is jelentős birtokaink vannak) anyai ágon pedig ott volt nagyapám és az ő apja stb akik katonák vagy szakemberek voltak és nagyanyám és az ő anyja aki az elsők között kapott diplomát Magyarországon mint nő. Valahogy tudod hogy neked is vannak ilyen őseid akikre büszke vagy és tovább akarod vinni!
2011. júl. 30. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ne szégyelld magad legyél rá büszke hogy te még EMBER vagy nevesd ki azokat a tudatlanokat akik ezt nem értékelik :D hidd el boldog életed lesz!
2011. júl. 30. 21:40
 23/23 anonim válasza:
én lány vagyok és nagy hülyeség hogy csak a külsőt nézzük, mert nem igaz. persze, sokkal szívesebben összejövünk egy helyes fiúval, de szerintem amit leírtál az egyáltalán nem baj, jó, ha egy srácnak vannak érzelmei és ezeket ki is mutatja, persze mindig legyen erősebb mint a lány:)
2011. júl. 31. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!