Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van még brutál szar kedve? Bocsánat a megfogalmazásért, de igazából élni sincs kedvem már.
Nekem! x(
Amúgy azt javaslom, beszélj valakivel, aki közel áll hozzád...
Írd le mi a konkrét szitu. Aztán igyekszünk segíteni!
22/F
Most akármit írok ide az olyan mintha osztanám az észt, pedig nem áll szándékomban.
Szerintem mozduljatok ki otthonról, menjetek el kirándulni, sétálni. Kezdetben nehéz lesz ez is, de ha kizökkentek a mindennapokból könnyebbé válik majd. Édesapátok is annak örülne, ha jókedvűen élnétek.
Amire nagyon vigyázz, hogy ne gyűlöljétek meg egymást édesanyáddal.
Sok erőt kívánok neked ... ... és vidámságot is sokat !!!
Szerintem is!Nem kell agyonbeszélgetni magatokat és hibáztatni.Mindenkinek vannak hibái,sajnos édesanyád nem csak a férjét és a ti apukátokat vesztette el,hanem feltehetőleg addigi élete szerelmét is.Gondolj bele,micsoda tragédia ezt megélni neki(hát még nektek is!).
Én is azt tudnám csak írni,hogy mozduljatok ki otthonról.Itt a hétvége,menjetek el,szabaduljatok ki a 4 fal közül!Próbáljatok valami közös programot csinálni!
Elmenni valami kilátóba,szőlészetbe,megnézni egy jó filmet,vagy csak enni egy fagyit és sétálni!Hívd el a tesód is!
Hát, egy ilyen traumát mindenki másképp dolgoz fel, van akinél sajnos ilyen negatív módon nyilvánul meg a fájdalom és magány.
Mindenképpen azt ajánlanám hogy próbáljatok (tesóddal) meg minél toleránsabbak lenni anyutokkal. Neki is nagyon nehéz lehet és tuti hogy nem akarattal bánt titeket....ilyenkor az ember egyszerűen kifordulhat önmagából és nem tudja disztingválni önmagát.
Vagy próbálj meg vele leülni egyik este és beszélgess el vele. Mond meg neki hogy titeket ez az életmód és a feszült légkör nagyon megvisel. Egy család vagytok , közösen kell változtatnotok...
Nem ellenségeskedni kell a nehéz időkben hanem összefogni.
Kívánom hogy sikerüljön!!!
22/F
Biztos vagyok benne, hogy nem vagytok nyűg édesanyátoknak, de egy biztos nehezebb neki egyedül. Előbb utóbb mindenképpen elfog jönni egy nagy beszélgetés ahol mindenki kiönti a szíve bánatát és akkor fogtok rájönni , hogyan is segíthettek egymáson igazán.
Tudom közhely, de a szeretet a legfontosabb, még akkor is ha nehéz megadni, de hidd el meghozza a gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!