Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál pár ember itt "csajozni"?
Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy írja hogy írj rám, emailt küldtem stb. valakinek ez már bejött ? :D2011. júl. 29. 23:36
21/26 anonim válasza:
A társkereső oldalak szerintem nem sokat érnek, 12.37-es!
Akinek írtam, senki nem válaszolt nekem. Itt viszont már nem egy ismerettségem kialakult. :)
22/26 anonim válasza:
ha úgy jött le hogy szerintem a társkereső oldalak hatékonyak,én kérek ellnézést!:D
én nem azt mondtam lehetetlen kialakítani ismeretségeket,itt is lehetnek értelmes emberek én csak azt mondom a személyes ismeretség sokkal fontosabb és inkább azt kéne erőltetni..:)
23/26 anonim válasza:
21.54 vagyok
Nekem azért jó, mert a nyitás nem éppen az erősségem. Ha viszont már ismernek, általában megkedvelnek az emebrek és utána már élőben is mehet a dolog.
24/26 anonim válasza:
megtanultam azt hogy az aki elsőre lehengerlő az később egyáltalán nem az!
Szóval szerintem nem az első találkozás a mérvadó,legalábbis én nem eszerint ítélek meg senkit..
25/26 anonim válasza:
Még nem találtam itt egyetlen helyes szoboszlói lányt sem.
26/26 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert Hajdúszoboszló egy kis falu, mármint névlegesen város, de a választék nagyon szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!