Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért próbál pár ember itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbál pár ember itt "csajozni"?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy írja hogy írj rám, emailt küldtem stb. valakinek ez már bejött ? :D
2011. júl. 29. 23:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A társkereső oldalak szerintem nem sokat érnek, 12.37-es!

Akinek írtam, senki nem válaszolt nekem. Itt viszont már nem egy ismerettségem kialakult. :)

2011. aug. 1. 21:54
 22/26 anonim ***** válasza:

ha úgy jött le hogy szerintem a társkereső oldalak hatékonyak,én kérek ellnézést!:D

én nem azt mondtam lehetetlen kialakítani ismeretségeket,itt is lehetnek értelmes emberek én csak azt mondom a személyes ismeretség sokkal fontosabb és inkább azt kéne erőltetni..:)

2011. aug. 1. 22:29
 23/26 anonim ***** válasza:

21.54 vagyok

Nekem azért jó, mert a nyitás nem éppen az erősségem. Ha viszont már ismernek, általában megkedvelnek az emebrek és utána már élőben is mehet a dolog.

2011. aug. 1. 22:41
 24/26 anonim ***** válasza:

megtanultam azt hogy az aki elsőre lehengerlő az később egyáltalán nem az!

Szóval szerintem nem az első találkozás a mérvadó,legalábbis én nem eszerint ítélek meg senkit..

2011. aug. 1. 22:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Még nem találtam itt egyetlen helyes szoboszlói lányt sem.
2011. aug. 2. 08:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez azért lehet, mert Hajdúszoboszló egy kis falu, mármint névlegesen város, de a választék nagyon szűkös.
2011. aug. 2. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!