Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál pár ember itt "csajozni"?
Kuss már, még lekapcsolják az oldalt. :-D
Egyébként csajozni nem csajoztam még itt, viszont ismerkedni igen, abból lett az első kapcsolatom is. Nem mert debil vagyok, hanem vártam az igazira, lehet ő volt, de vége lett. Mindenesetre szerintem tényleg jó itt ismerkedni, mert nagyon sok normális lány van akivel amúgy sosem találkoznál, mert pl. nem járnak bulizni. Az ilyen lányt meg lehetetlen máshogy megközelíteni.
21/f
Ha tényleg vannak itt normális helyes lányok és szoboszlóról akkor csatlakozom.Megjegyzem nagy kár hogy ennek az oldalnak nincsen társkereső funkciója.
Lányok írjatok.
Aki írta hogy összejött neki itt valami az hogy volt.Pest?
Milyenek voltak a lányok?
Én nem hiszek benne hogy neten találom meg az "igazit".Sőt még az sem hogy olyat akivel együtt tudok lenni.
Nem azért mert válogatós vagyok,csak számomra még mindig fontos az a bizonyos dolog amikor meglátok valakit és ő is rám néz. Az a pillanat amikor várom hogy odajöjjön és már pirulok is:)
Hiába emailezek valakivel,az teljesen más.Lehet ettől függetlenül szimpatikus,de ki tudja mennyit gondolkozik egy levél megírásához?! Szóval szerintem a személyes kontaktnál nincs fontosabb! És elég szomorú hogy ez ennyire leértéktelenedett!
Ez az oldal pedig,első sorban azoknak szól(azért jött létre) akik valamiben bizonytalanok,nem mernék megkérdezni senkitől,de itt névtlenül megtehetik.Nem tudom ehez hogy jön a párkeresés. Arra elvileg ott van a fantasztikus(halpiíc szintű) társkereső oldalak.
21/l
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:37
értem, akkor írj rám :D
21 F
12:37-es vagyok
nem lehet neked írni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!