Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találgatnám meg a srácot? (tesco)
Múltkor láttam egy srácot az öccsével a Szekszárdi tescoban. Szőke volt, jó magas, fekete térdnadrág, szürkés póló, tesóján kék póló, szőke. Ezeket csak a hátha miatt írtam le.
NA DE...FACEBOOKON NEM NAGYON LEHET KERESNI, MYVIPEN NEM TALÁLTAM, IWIWEN MEG SZAR A KERESŐ...A MÁSODIK OLDALON AZ EGÉSZ ORSZÁGBÓL AD KI MÁR EMBERKÉKET. EGYSZERŰEN NEM TUDOM HOGY TALÁLHATNÁM MEG. Tudom hülye kérdés....de ilyen srácot még nem láttam, aki első látásra így megfogott volna:( Főleg h nézett is engem..
Édesem nem akarlak kiábrándítani, de a legtöbb pasi arra sem emlékszik, mi volt rajta 5 perce!
17/F
Aaaa:D nemáár:D Jól van na...tisztában vagyok vele, hogy ez egy lehetetlen küldetés:D De próbálkozni azért lehet.
Első...deeee..kiábrándítottál:D:D
Édes, pedig ezt el kell fogadnod!
Ilyen a legtöbbünk!
Inkább dátumot írj!
az első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!