Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen esetben hogy éreznétek magatokat?
Figyelt kérdés
Egy fiú barátotok (tényleg jóba voltatok sokáig) próbálna közeledni felétek, de mindig van más dolgotok.
Majd leirja levélben, hogy többet szeretne.
Nem válaszoltok rá soha.
Majd egyszer szembejön az utcán.
Ez nektek milyen érzés? Na erre vagyokén kiváncsi!
2011. júl. 29. 02:49
11/12 A kérdező kommentje:
valaki kérdezte, hogy én vagyok e a lány.
Nem, nem én vagyok, ez most egy közvéleménykutatás arról, hogy van e lelkiismeretetek :)
2011. aug. 1. 13:13
12/12 anonim válasza:
Nálam ez ott megdőlne, hogy nem válaszolok mert igenis még ha kínos is akkor is válaszolok neki!
De ha az alap szituációt nézem amit te felvázoltál hát akkor menten elsüllyednék, hogy megbántottam a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!