Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Melyik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Melyik az igaz?

Figyelt kérdés
Az egyik oldal azt mondja, hogy ne próbálkozz annyit, mert az már görcsös keresésnek minősül, hanem csak barátkozz. A másik azt mondja, hogy ne csak barátkozz, mert megmarad a barátság szinten a dolog.
2009. ápr. 6. 09:16
 1/10 A kérdező kommentje:

Kérdezem én, ha csak barátkozom akkor soha nem lesz többé már kapcsolatom,mert a lányok "nem akarnak majd elveszíteni, mint barátot."

De ha nem próbálkozom minden lánynál aki, csak megtetszik akkor meg az a baj, hogy nem próbálkozom, de az már "görcsös keresés." Milyen más egyéb dolgot találtak ki még a nők, hogy jobban szívathassanak minket?

2009. ápr. 6. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyik se. inkább az arany középút. a barátkozás nem feltétlenül jelenti azt, hogy ki van kötve a "csak barátság". próbálkozni csak akkor érdemes ugyebár, ha látjuk a hajlandóságot a másik részéről is(meg persze mi is érezzük magunkban). és hidd el, ha van hajlandóság a másik részéről, akkor ez még azelőtt kiderülne, hogy barátoknak érzitek egymást. ha pedig nincs ilyen irányú törekvés, akkor szereztél egy barátot, az sem utolsó dolog...szerintem egy barátkozós alap nagyon jó kezdete mindkettőnek, csak nyitottnak kell lenni mindenre és a helyzet hozza, hogy melyik irányba indultok el.
2009. ápr. 6. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit találtak ki a nők? Miért akarnak szivatni?

Szerintem valami olyanon agyalsz, aminek semmi értelme. Ha megtetszik valaki úgyis próbálkozni fogsz és ha valakivel jól elbeszélgetsz úgyis lehet belőle barátság vagy akár több is. Nem hiszem, hogy itt ilyen szabályokat kéne felállítani (talán azon az egyetlenen kívül, hogy viselkedj természetesen)

És hidd el, a nőknek nem életcélja a férfiak szivatása, legalábbis én még erre soha nem éreztem elhivatottságot, és szerintem a párom sem, a barátaim sem érzik így.

2009. ápr. 6. 09:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Érdekes ezen a qrva oldalon mindenkibe aki nem talált idáig párt magának, de próbálkozik/próbálkozott azt mondják, hogy görcsösen keresel és ezzel el van intézve a dolog.
2009. ápr. 6. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatokból indulj ki, ne abból, amit mások írnak.
2009. ápr. 6. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában igaz is.

Egyébként még éld az életed mint eddig és ne foglalkozz már ezzel ilyen sokat... előbb utóbb el fog jönni valaki.

Egyébként mennyi idős vagy ?

2009. ápr. 6. 09:35
 7/10 A kérdező kommentje:
21
2009. ápr. 6. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a történetek meg élmények nagy része ilyen egyből kapcsolatként induló kapcsolatokból származik, de igazi párt szerintem csak idővel talál az ember. Barátkozz mindenkivel (nőkkel is), és ne a nőt keresd bennük. Kialakul a személyi szimpátia, és szépen lassan rájöhetsz, hogy vele szorosabban is meg akarsz ismerkedni :)
2009. ápr. 6. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van határ a normális ismerkedés és a görcsös keresés között. Erőltetni tényleg nem szabad, nem is lehetne, mert észrevehető lesz a feszültség, és akkor már lőttek a dolognak. Görcsös keresés mikor minden lánynál, akivel jóba vagy, bepróbálkozol mint férfi, nemcsak mint barát. És emiatt tönkremegy az addig felépített barátság is. Olyannal próbálj komolyabb viszonyt kialakítani, akiben nagyon-nagyon megbízol, ismer téged, a hibáidat, és elfogad, szimpatizál ő is. Nem hiszem, hogy minden egyes lánybarátod ilyen...
2009. ápr. 6. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam élvezni az életet leginkább,amikor megyek bulizni és azért megyek le,mert jól akarom érezni magam. Ilyenkor pedig sokkal könnyebb csajozni,mintha úgy megyek le,h most nőt keresek.Egyébként légy laza,ismerkedj annyi nővel,amennyivel csak lehet;)21 éves vagy,addig élj,míg lehet,én is ezt teszem:D:D

24/F

2009. ápr. 6. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!