Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felajánlotta egy csaj hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajánlotta egy csaj hogy megkúrhatom mit csináljak? :D

Figyelt kérdés
14/f soha a büdös életbe nem kúrtam még de ő akar ő már egyszer csinálta de nekem úgy sem lesz hozzá bátorságom :( meg még elég fiatal vagyok de akarom nagyon is :D de nem tudom.meg szeretne komoly kapcsolatot de mivel ő Pesti én meg Szolnoki így elég nehéz lesz. :D de lécci normális válaszokat köszönöm. :D meg reszketek ez miért van? :D
2011. júl. 26. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jobb előbb túlesni az első szex-en a srácoknak, mert aztán nagyobb magabiztossággal tudsz majd udvarolni a többi csajnak és hamar tapasztaltabb leszel.
2011. júl. 26. 17:40
 12/21 anonim ***** válasza:
szólj nekem :D Hajrá öcsi ;) aztán tedd oda magad ne hozz ránk szégyent :D
2011. júl. 26. 18:26
 13/21 A kérdező kommentje:
Nah b@sszátok meg bele szerettem :D így is meglesz 50% :D szerelmes vagyok :D
2011. júl. 26. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Látom Másnak is vannak ilyen gondjai,én 15/f vagyok,itt egy csajt akit akármikor meghuzhatnék gumival ha akarnék,én is szűz vagyok..párkapcsolatom is alig volt,szóval tapasztalatlannak mondanám magam,bár tudom mit mivel kell csinálni..:D Sok szerencsét kivánok neked,én még gondolkozom hogy vele veszítsem -e el..
2011. júl. 26. 18:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Mennyi gáz ember van itt istenem:) 14 évesen már úgy ír, hogy megkúrhatok egy csajt, meg nagyon akarom fuhh de jó... Remélem 20 éves korotokra már nem fog felállni, mint jó pár hasonló beállítottságú ismerősömnek;)
2011. júl. 26. 19:03
 16/21 A kérdező kommentje:
ಠ_ಠ
2011. júl. 26. 19:52
 17/21 krisz936 ***** válasza:

b--dmeg... 100 km az semmi

vonattal ott vagy 80 perc alatt (IC)

szoval... komoly kapcsolatra is mehetnél

nem csak arra hogy a kis faszod belerakd a csajba...

2011. júl. 26. 20:38
 18/21 A kérdező kommentje:
ಠ_ಠ honnan tudod hogy kicsi? :D láttad?
2011. júl. 27. 07:12
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem ne, a szüzességet nem így kell elveszíteni. egy olyannal kell, akit szeretsz, aki egy idős veled, és ő is szűz még. és amúgy is fiatal vagy te még a "kúráshoz", már a fogalmazásodra nézve is. szerintem várj még ezzel, és keresd az igazit,
2011. júl. 27. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, kedves kérdező, 18:41-kor írtad, hogy szerelmes vagy. dehogy vagy szerelmes, csak dugni akarsz!
2011. júl. 27. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!