Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánlotta egy csaj hogy megkúrhatom mit csináljak? :D
Figyelt kérdés
14/f soha a büdös életbe nem kúrtam még de ő akar ő már egyszer csinálta de nekem úgy sem lesz hozzá bátorságom :( meg még elég fiatal vagyok de akarom nagyon is :D de nem tudom.meg szeretne komoly kapcsolatot de mivel ő Pesti én meg Szolnoki így elég nehéz lesz. :D de lécci normális válaszokat köszönöm. :D meg reszketek ez miért van? :D2011. júl. 26. 17:30
1/21 anonim válasza:
Hány éves a csaj? De szerintem menjél bele nyugodtan, mert úgyse várja/várhatja azt a csaj, hogy profi módon csináld. Egyébként fölösleges ráparázni, mert csak a farkadat kell ki-be huzogatnod benne.
2/21 anonim válasza:
A csaj hány éves..? Szerintem, ha nem vagy gátlásos, és tetszik is a csaj, egy próbát megérne, főleg ha nem környékbelid (nem terjedhet el rólad semmi rossz) + megvan az első tapasztalat. Ha korban nem túl nagy az eltérés (mondjuk max 15/16) akkor még sanszos is, hogy nem csak hülyít..
3/21 anonim válasza:
sztem még korai lenne. sablonos a szöveg, de várj az igazira. ha ebből úgyse lesz tartalmas kapcsolat, csak táv, akkor sztem ne. csak a kaland kedvéért ne. hidd el, sokkal izgibb az, ha se a fiú se a lány még nem csinálta, és együtt jártok, és szeretitek egymást, és lehet h ciki lesz, lehet h kicsit gáz lesz az 1., de legalább együtt lesztek, és pár hónap múlva majd csak nevettek az egészen, h milyen viccesek voltatok :D az h reszketsz, csak a helyzettől van, izgulsz, szeretnéd, izgalmas helyzet, de sztem ne...
4/21 anonim válasza:
A vasárnapi ebédet is az ingyen konyhán költöd el?
Ez kb annyira igénytelen. Na meg éretlen,felszínes kölykök vagytok még a szexhez.
Ez nem bántás,csak az igazság!
5/21 anonim válasza:
ha nem akarod add át nekem töki :D
6/21 anonim válasza:
XDDDD beszarok az 1. n meg a 3. on :D
7/21 anonim válasza:
17:34
Neked csak annyiból áll a szex,hogy a farkadat húzogatod ki-be? Mert akkor állati xar lehetsz az ágyban....
8/21 anonim válasza:
Viszont kapcsolatra ne számíts vele.. 1-2x megadod neki ami jár, aztán hello.:D
Akik meg szídják, annak üzenném, hogy azért mert nem volt ilyen lehetőségetek, még nem kell elítélni a srácot (persze ha nem fake..) 14éves fejjel te is kihasználtad volna az alkalmat, főleg ha nem helyi az illető..
10/21 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a válaszokat a fele nem volt normális de köszi mindenkinek tényleg megfogom fektetni :D nem érdekelnek a vélemények rájöttem de azért köszi nagyon köszi!!! :D
2011. júl. 26. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!