Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randi nekem is neki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randi nekem is neki is jó otlet vagy inkább valami mást?

Figyelt kérdés
Elso randim lesz nekem is (17/f) és neki is (15/L). Én arra gondoltam hogy elhivnám hozzánk egy gyertyafényes pizzá-s rózsás vacsira. Mit gondoltok jó otlet ? Vagy inkább valami mást ? Ha vannak otleteitek szivesen fogadom mindet.
2009. ápr. 5. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez nagyon jó ötlet:)!

Romantikus is, ezt nagyon szeretik a lányok:)!

22/L

2009. ápr. 5. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Mennyire ismeritek már egymást? Szerintem ez elsőre lehet, hogy egy kicsit sok. Kicsit lightosabbat választanék. Én inkább sétálnék egyet valami parkban:D

De ezt nektek kell tudni. Szerintem ez is jó lehet, de én biztos nem így kezdeném.

2009. ápr. 5. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:
1 éve ismerjuk egymást nagyon jó haverok vagyunk már párszor volt is nálunk és én szeretném kicsit magasabbra emelni a kapcsolatunkat. Eszembejutott esetleg 1 fagyizás csak nemtudom hogy már nyitva e vannak a fagyizók. És nekem is megfordult a fejemben hogy kicsit sok lehet elsore.
2009. ápr. 5. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Hát ha régebb óta ismeritek egymást, akkor talán elfogadhatóbb.

És tudja hogy szereted? Vagy így akarod, hogy megtudja?

Mert ha így szeretnéd a tudtára hozni, akkor ez nagyon nagyon sok...

2009. ápr. 5. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
hát mondtam neki hogy szerelmes voltam belé csak nemtudom hogy gondolja e vagy tudja e hogy most is (amúgy azmondta hogy csak a randi szó nemtetszik neki az egészben más minden oké)
2009. ápr. 5. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
a rózsa sztem nem kell. A házi pizzázás jó. inkább akkor gyertya legyen, soksok gyertya. ha neki a "randi" szó nem tetszik, akkor nincs itt vmi hiba? :O (23/L)
2009. ápr. 5. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Sztem akkor hagyd... vagy legyen rózsa és gyertya nélkül. Ezektől olyan nagyon randijellegű lesz az egész. Szerintem ezt csak akkor ha tudod hogy ő is szeretne vmit. Menjetek inkább sétálni vagy üljetek be vhova egy italra. De szerintem a séta jobb:D
2009. ápr. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!