Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, mindent a pasi fizet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, mindent a pasi fizet?

Figyelt kérdés

Ez úgy néz ki egész napos program lesz,mindketten tanulunk, és nekem lehet,hogy kínos lesz,hogy mindent ő fizet.Ti,hogy gondoljátok?Elsőn még hagyjam,vagy hogy lehet úgy elintézni ezt a dolgot,hogy ő se érezze rosszul magát?

Válaszaitokat előre is köszönöm.(L)

2009. ápr. 5. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Első randin igen, a pasi állja a költségeket, úgy illik. a többin már meg lehet beszélni, ki hogyan száll be, amikor fizettek.
2009. ápr. 5. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Gondolkozz olyan dolgokon, amiben nincs pénz, (séta a parkban, töltésen, városban ) vagy van, de hosszan élvezhető is (vidámpark, mozi, FEDETT THERMÁL FÜRDŐ, állatkert, pizzeria ).

De ez ellen nincs mit tenni, sőt! a fiúk élvezhetik is, hogy mindenben a nők szolgálatára lehetnek. Anno én is elhalmoztam meglepikkel a barátnőm, ill. fizettem valahány belépőt, nagyon nem húzott le a dolog, de ma már közösen fizetünk mindent.

2009. ápr. 5. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne érezd magad furán. De ne is a "felezzük meg a költségeket" elvben gondolkodj, hanem a "következőre én hívlak meg" lehetőségben. Magamból kiindulva, a felezős "módszer" zavaró, mert ez picit arra utal, hogy a pasi gondoskodik a csajról, ami jelen esetben mondjuk az ebéd kifizetését jelenti. Viszont ugyanúgy jóleső érzéssel tölt el, ha a hölgy séta közben meghív mondjuk fagyizni.
2009. ápr. 5. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Hagyd, hogy ő döntse el. Ha meg akar hívni valamire, akkor ne ellenkezz. De a biztonság kedvéért legyen nálad elég pénz, ha mégsem hív meg.

(Egyébként elítélem a dolgot, mert csak a nők alárendeltségét erősíti. Talán valaki úgy érvelhet mellette, hogy "a férfiak úgyis többet keresnek általában". De ez pont az ilyen, ugyan kényelmes, de kiszolgáltatottságot okozó szokások miatt van. Viva la revolution!)

2009. ápr. 5. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Az természetes ha a fiú fizet mindent. Én ha elmegyek lányokkal valahová (hiába csak barátok) nem hagyom hogy fizessenek, randin meg főképp én fizetek. Tehát ez már hagyomány, az európai kultúrának, az európaiasságnak a része. Hagyd hogy kényeztessen a fiú, az mindkettőtöknek jó.
2009. ápr. 5. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ameddig a pasi fűzi a csajt, addig alap, hogy ő fizeti, ha meghívja valahova. Párkapcsolatban padig az a természetes, ha közösen. Persze néha akkor is belefér egy-egy meghívás.
2009. ápr. 5. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
hát azért elvárni nem lehet hogy mindent fizessen a pasi, és még az illemre sem nagyon lehet fogni már "ebbena modern világban" :D ...maradjunk annyiban hogy imponáló lehet ha mindent áll
2009. ápr. 5. 22:46
 8/12 A kérdező kommentje:
ok,de hogy lehet akkor tapintatosan és úgy hogy ne érezze magát rosszul emiatt,mondani,hogy ezt most én fizetem?
2009. ápr. 5. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
jajj nem kell mindig tapintatosnak lenni
2009. ápr. 5. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Így van, nem kell tapintatosnak lenni mindig, mert sokszor kínosabb, mint amúgy a lenne a szitu.

egyszerűen megmondod neki egy mosoly kíséretében, hogy ezt most te állod neki, és kész.

2009. ápr. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!