Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez így igaz vagy ez így nem igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így igaz vagy ez így nem igaz?

Figyelt kérdés
Egy lány nem mondta még nekem, hogy hűű de jól nézel ki vagy vmi ilyesmi! Átlagos szőke, kék szemű fiú vagyok! 17 éves! Nem is merek kezdeményezni, odamenni a lányokhoz beszélgetni velük, mert félek attól, hogy leblokkolok és félek attól is, hogy fölöslegesen próbálom meg, mert úgy érzem mintha egy lány sem tudna belém szeretni. (Tudom még meg sem próbáltam, de ezt érzem!) Nem tudom, hogy a külsőm miatt-e!! Viselkedésemmel nincs gond! A kérdés lényeg-e az lenne, hogy: Tényleg annyit kéne csinálnom, hogy oda megyek a lányhoz/okhoz és elkezdek vele/ük beszélgetni és le kell sz@rni ha vissza is utasít?? A következő lányhoz, akihez odamegyek már tényleg jobban fog menni a dolog? hogy mit hogyan kell csinálnom? Bocs ha hülyén fogalmaztam, de a lényeg benne van! Retardált válaszokat nem kérek!
2011. júl. 26. 02:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, kell, hogy legyen sikerélményem valamiben a lányoknál? És utána már menni fog?
2011. júl. 26. 02:31
 2/10 anonim ***** válasza:

a szőke haj, kék szem bolondító tud lenni. :) a kérdésedből sajna számomra nem derült ki, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, vagy csak úgy hébe hóba csajozgatni? mert máshogy kell megnyerni egy lányt ha csak egyszer akarsz tőle valamit, és máshogy, ha meg is akarod tartani. :) az írásod alapján, arra merek következetni, hogy a rendesebbik fajta fiú vagy, és arra az esetre válaszolok, ha komolyabb kapcsolatra vágysz:P

előszöris, ne az lebegjen a szemed előtt, hogy neked mindenáron kapcsolat kell. majd ha találsz egy lányt, akinek lelke megérinti a tiédet, akkor ráérsz gondolkodni, hogy hogy hódítsd meg :) és mire valakit megszeretsz, megismered annyira, hogy tudd, hogyan kell udvarolni neki, ugyanis minden lánynál más trükkök jönnek be. :)

csakis a te hozzáállásod befolyásolja a végkifejletet. ha más egy konkrét cél van előtted, és a szeretet vezérel, nem lesz lehetetlen. :)

addig meg nem érdemes ilyenen törnöd magad, amíg nem találsz olyat, aki miatt bármit megtennél :)

17/L

2011. júl. 26. 02:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :))
2011. júl. 26. 03:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Én amúgy hosszabb kapcsolatra szeretnék találni barátnőt!

Nem az a fajta vagyok, akinek csak arra kéne, hogy egy éjszakás!! neem :) köszönöm! :)

2011. júl. 26. 03:02
 5/10 anonim ***** válasza:

igazán nincs mit :) az arása stílusa alapján sok mindent meg lehet állapítani valakiről.. ;) őszintén remélem, hamarosan megtalálod, akiért érdemes kűzdened, mert megérdemled. :) sok sikert kívánok a továbbiakban!:)

(első voltam)

2011. júl. 26. 03:05
 6/10 anonim ***** válasza:
írása* :D
2011. júl. 26. 03:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát először próbálkozz vonaton,ott annyira nem ismernek!:) és úgy könyebb...
2011. júl. 26. 03:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 26. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
szőke haj, kék szem?:O te vagy az én szőőke hercegem! :DD viccet félretéve, egy próbát megér, és ahogy írtad, le kell sz.rni ha visszautasít. sok lány van a világon még, és ahogy leírtad, azért vannak adottságaid. nekem például tetszenek a szőke kékszemű fiúk ;) próbálkozz csak, biztos akad olyan lány, aki majd szeretni fog! sok sikert! 16/L
2011. júl. 27. 12:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. júl. 27. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!