Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak simán nem tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak simán nem tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel néhány évig egy iskolába jártunk és most nagyon megtetszett nekem...Múltkor ráírtam Facebook-on(hol máshol?)és azóta mindenap jókat beszélünk de alapból mindig csak én írok rá.A másik meg az hogy kb. egy hét után megkérdeztem,hogy nem akarna-e velem találkozni.A szülei elváltak és az apukájánál csak egy napot van minden héten a városomban,ezért azt mondta szerené inkább az apjával tölteni azt az időt.Viszont ezután azt mondta,hogy ha majd elkezdődik a suli TALÁN találkozhatunk.

Túl gyorsan akartam vele találkozni?Vagy csak simán nem tetszem neki?Kérem csak normális válaszokat írjatok... (14/f)

2011. júl. 25. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Ez fogós kérdés. Szerintem próbáld meg megkérdezni tőle őszintén, mert jobb az elején nyíltan tisztázni. Kérd, hogy mondjon valami konkrétat, mert kedveled, szeretnéd megismerni. Ha még mindig nem mondja ki egyértelműen, akkor kérdezd meg, miért nem szeretne válaszolni. Lehet, hogy egyszerűen tényleg gyorsnak érzi, de ezt majd ő megmondja. Viszont, ha még mindig mellébeszél, akkor egyszerűen nem akar megbántani, viszont nem tetszel neki. Tényleg, próbáljatok beszélni.

Amúgy pedig, ha igent mond, hogy szeretne találkozni, meg is lepheted apujánál egy szál virággal. :) Ezzel máris az "apóst" is lefizetted. ;-)

2011. júl. 25. 11:10
 2/11 napietus ***** válasza:

bár idősebb vagyok Nálatok, de az én szüleim is elváltak, talán jobban átérzem a kérdést. én ugyan akkor mentem apumhoz (meg később, mikor már vele laktam anyumhoz) amikor akartam, DE: ha azon a napon, amikor apukámhoz akartam menni, maga a megtestesült Álompasi hív randira, azt is lerázom. mindig, de ebben a korban különösen fontos egy lánynak az apja.

szóval szerintem ez nem Rólad szól, egyszerűen szeretne kihasználni minden percet, amit apujával tölthet. egyébként ez Neked jó hír. ugyanis az, hogy "nézd meg az anyját, vedd el a lányát" nem feltétlenül igaz, de az igaz, hogy ahogy egy lány az apjával viselkedik, úgy fog egy idő után a pasijával is. tehát ha vele megértő, kedves, türelmes, akkor (ha összejöttök) Veled is az lesz.

nem kell ebbe beleképzelni semmit, majd suliidőben nyilván több alkalmatok lesz találkozni. bocs, hogy ilyen hosszú lett.

2011. júl. 25. 11:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2011. júl. 25. 19:00
 4/11 anonim válasza:

"Ha egy lány aztmondja, hogy talán, azt szoptad öcsi.."

Néha igaz, néha nem. De nem hiszem, hogy azért.. Csak ha tényleg ez van, akkor meg is értem. Hiszen mégis csak az apjáról van szó, nemde? Amúgy, nem, nem akartál vele túl gyorsan találkozni. Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik. 1.5 hete ismerem, és elhívtam fagyizni. Csak hogy Ő nem ért rá, Én pedig holnap utazom el Lengyelországba. :) És ezért miután hazajöttem, akkor megyünk el. A lényeg, hogy légy megértő vele! Szereti az apját! És sok sikert! Remélem összejön. :D

15/f

2011. júl. 25. 22:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Most kb. mindenap beszélek vele...Elég magányos szegény az ún. nevezett barátai nem hívják sehova a városba és csak velem beszél egész nap,de azt mondja velem szeret beszélgetni...Ma is tök jó dumáltunk például.
2011. júl. 26. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha jókat dumáltok az már jó dolog és amikorra kezdödik a suli addigra már tök jóban vagytok és akkor lehet vele élöben beszélgetni.

Sok sikert! =D

2011. júl. 28. 02:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj azért nem ír rád mert a csajok azt várják h a pasi irjon ráá de am bizt. h tökre várja h mikor irsz már ráá....14/L
2011. júl. 28. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az meg érthetőő h az apjával akar lenni én is vele lennék miért nem mész tteee??!!:DD
2011. júl. 28. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy megyek :) néhány nap múlva a falujába
2011. júl. 28. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
hát de aranyos vagy:D:)
2011. júl. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!