Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók után, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók után, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az első csókunk után nemigazán tudtuk folytatni, és egyikünksem csókolózott még, tehát eléggé elbénáztuk... Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább? Mivel, hogy, hogyan tudnám fokozni? Vagy kéne pár alap szabály... Nézelőttem a neten de a legtöbb vagy jelentéktelen volt, vagy szimplán nem tudtam észben tartani.. :)

13/F

2011. júl. 23. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Előbb tanuljatok meg csókolózni.
2011. júl. 23. 23:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Mindenhol, azt olvastam, hogy ösztönből megy.. Na de ha nem, akkor mit, hogy, hogyan? :)
2011. júl. 24. 00:00
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Csak csókolózzatok! Mit akartok szexet? :O

Az a csók után jön kb. x hónappal. Hány hónapja csókolóztatok? Egy napja? :/

2011. júl. 24. 00:01
 4/18 anonim válasza:
Szerintem nem lehet ezt annyira nagyon elrontani.:) Az első mondjuk nekem is furcsa volt. Mindenképp fojtassátok ott, ahol "abbahagytátok", mert hát "Gyakorlat teszi a mestert." ;) A fogatok viszont ne koccanjon össze mert az elég kellemetlen tud lenni.:)
2011. júl. 24. 00:02
 5/18 anonim válasza:
még kicsi vagy a szexhez
2011. júl. 24. 00:03
 6/18 A kérdező kommentje:

2-4. kommentelők, nem a szexre céloztam.. -.- Látszik a testi kontaktus nálatok itt leragad... (elég szánalmas, ha férfiak vagytok, főleg)

Ölelés, simogatás, egyéb? Ilyenekre gondoltam

3. kommentelő, a fogunk még hálistennek nem koccant össze :) Viszont az a baj, hogy távkapcsolat, tehát havonta csak párszor látjuk egymást :/ De kölcsönösen szeretjük egymást...

2011. júl. 24. 00:05
 7/18 Attila123456 ***** válasza:
nem vagyok Pro benne de szerintem ha meg csókolsz valakit utánna mondj neki vmi szépet és így tovább onnanstól magától fog menni minden!:D
2011. júl. 24. 00:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Attila, de mégis mit? :D Kicsit hlyén nézne ki ha spontán teljesen mást mondanék.. Bókoljak vagy egyéb? :)
2011. júl. 24. 00:09
 9/18 anonim ***** válasza:

"a testi kontaktus nálatok itt leragad... (elég szánalmas, ha férfiak vagytok, főleg)"

"Kicsi vagy még, szájbergyerek, de majd Te is rájössz..." :D

2011. júl. 24. 00:10
 10/18 Attila123456 ***** válasza:
Igen bókolj neki és ne várjátok hogy az 1. csók jó legyen!Idővel jobban fog menni addig is hajrá :D
2011. júl. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!