Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók után, hogyan tovább?
Az első csókunk után nemigazán tudtuk folytatni, és egyikünksem csókolózott még, tehát eléggé elbénáztuk... Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább? Mivel, hogy, hogyan tudnám fokozni? Vagy kéne pár alap szabály... Nézelőttem a neten de a legtöbb vagy jelentéktelen volt, vagy szimplán nem tudtam észben tartani.. :)
13/F
Csak csókolózzatok! Mit akartok szexet? :O
Az a csók után jön kb. x hónappal. Hány hónapja csókolóztatok? Egy napja? :/
2-4. kommentelők, nem a szexre céloztam.. -.- Látszik a testi kontaktus nálatok itt leragad... (elég szánalmas, ha férfiak vagytok, főleg)
Ölelés, simogatás, egyéb? Ilyenekre gondoltam
3. kommentelő, a fogunk még hálistennek nem koccant össze :) Viszont az a baj, hogy távkapcsolat, tehát havonta csak párszor látjuk egymást :/ De kölcsönösen szeretjük egymást...
"a testi kontaktus nálatok itt leragad... (elég szánalmas, ha férfiak vagytok, főleg)"
"Kicsi vagy még, szájbergyerek, de majd Te is rájössz..." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!